Hány évesen tudtátok teljesíteni azt, hogy megkaptátok a kívánt bérigényetek? A megfelelő munkakörnyezetet?
2014ben kezdtem a munkát, nagyon nem is volt bérigényem, otthon laktam, mindenem megvolt, támogattak, így kb nem is érdekelt, és akkor rögtön baromi jól kerestem (nettó 280-300, ami egy év alatt lett 400)
utána kirúgtak, visszaestem 200 nettóra, az rémes volt, utáltam az életet
azóta folyamatosan egyre többet keresek, de valahogy sosem érzem azt hogy elégedett lennék, így felnőtt fejjel, hitellel, folyamatosan emelkedő árakkal nem érzem azt, hogy eleget keresnék 30 évesen, pedig picivel több mint 700 a nettóm ami full time home office
Erre a "kitűztem egy célt" dologra reagálva,
5 évvel ezelőtti fejjel megdicsérném magam, hogy ennyire vittem és ilyen jól keresek alkalmazottként. Mai szemmel már keveslem, és szeretném duplázni belátható időn belül.
szerintem ha karriert akarsz építeni akkor nem szabad megelégedni adott helyzettel, különben életed végéig csak vegetálni fogsz adott szinten.
9 Te hogy élsz meg abból?
Én annyiért mosatom az Astin-t...
...Hetente!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!