Bge pénzügy és számvitel?
Bge-re szeretnék majd jelentkezni pénzügy és számvitel szakra, viszont engem a számviteli része rohadtul nem érdekel,a pénzügy része (tőzsde,befektetések,üzleti dolgok)ez érdekel engem nagyon.
Az a baj hogy rengeteg helyen hallotam hogy a Bge-en a pénzügy katasztrófa.
A Corvinusra pedig sajnos nem fognak felvenni max fizetősre de azt meg inkább mellőzném.
Az lenne a kérdésem,hogy ìgy is jelöljem meg a Bge pénzügy és számviteli szakot vagy inkább gazdálkodás és menedzsmentet jelöljek és majd mesteren a pénzügyet?
Nagyon kétségbe vagyok esve,minden hasznos tanácsot szívesen fogadnék.
A BGE-PSZK (korábban: PSZF, Pénzügyi és Számviteli Főiskola) mindig is Magyarország #1 számú pénzügyes képzése volt, a fél gazdasági elit itt végzett. Olvasgass vezetői híreket, a BGE és elődintézményei toronymagasan felülreprezentáltak a nagyvállalati közép- és felsővezetők körében.
A Corvinusnak magasabb a presztízse a Corvinusos diákok és a jövőre érettségizők körében. A valós üzleti életben a Corvinusos diákok nem jobbak (igaz, nem is rosszabbak nagy átlagban), mint a BGE-s diákok.
Menj bátran, jó képzés! Mesterszakra meg kimehetsz külföldre, vagy bármely erősebb hazai egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!