Milyen ember az, aki állandóan váltogatja a munkahelyeit és nem bír maximum kb. fél-egy évnél többet eltölteni? Mi jellemző rá?
Oké kérdező, ez a te látásmódod, mentségemre az egyik legjobb melóhelyem saját magát égette ki, amikor elkezdett járulékot csalni, meg az utolsó három évben bért sem emelt.
Gondolom te maradtál volna ezek ellenére is!
A jelenlegi amit jövő héten hagyok ott még így a próbaidő alatt (állami cég) egy 12 fős kollektíva, ülünk a büdös csatornaszagba egy betonbunkerbe nyolc órából hetet, és várjuk a drótos telefonon, (térerő nincs mobilon) hogy kell-e menni valahová valamit csinálni amihez legtöbbször szerszám sincs, meg egyébként is garanciális.
Csodálatos!
:D
Ez jó ez a "személyiségzavaros"..
A jelenleg 12 fős kollektivám egyharmada 25 év alatti, mindegyik németországba készül, van még három akinek nincs 5 éve nyugdijig és úgy várják már mint a messiást azok közül az egyik teljesen megkukult, semmit se csinál egész nap csak ül és újságot olvas, még a régi kollégáihoz se szól (ezt látom már három hónapja). Van egy alljas pedálgép aki nem csak bőrszinre sötét, meg van egy mellékállású vállalkozó bicskás "tesó" aki a tripláját megkeresi a vállalkozásában és ez a meló csak a gyerektartás miatt kell neki.
Nameg vannak a mindenhez IS értő "vezetők", akik közül az egyik az ígyis kevés munka ellenére a két hónap alatt az egyik alkalommal kézi kalapáccsal vert szét sikeresen egy 40kg-os öntvény ékszijtárcsát, mert nem jött rá mitől szorul be az ék a tengelyen.
Persze a gépet összeraktuk, és az öklömnyi repedés el lett sunnyogva..
Édes istenem, értsétek már meg, hogy pont nem az általatok felvázolt, teljesen érthetően borzalmas munkahelyekről való gyors távozásról kérdeztem!
Tényleg csak én találkoztam ilyen emberekkel a környezetemben, akik teljesen normális melóhelyekről is lelépnek, csak "mert viszket"? Vagyis teljesen megmagyarázhatatlan okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!