Milyen ember az, aki állandóan váltogatja a munkahelyeit és nem bír maximum kb. fél-egy évnél többet eltölteni? Mi jellemző rá?
Lehet itt vagdalkozni, de inkább el kéne gondolkodni.
Természetesen komoly szellemi munkára gondoltam, én ahol eddig dolgoztam, sehol nem lehetett 100 %-ban betanulni fél év alatt. 3 diplomával nem hinném, hogy szerény szellemi képességekkel rendelkezem.
Viszont elég sok nem diagnosztizált autistát láttam, akik mindenhonnan felmondtak pl. olyan ürüggyel, hogy arrébb tették az asztalát.
Ha valaki nem marad meg fél évnél tovább egy munkahelyen, lehet itt magyarázkodni, de nem, az nem pozitív. Akármelyik HR-est vagy munkaerőközvetítőt meg lehet kérdezni, hogy mi a véleménye erről.
Persze a betanított munkát meg lehet tanulni pár nap alatt is, de ha ott sem marad sokáig, akkor az azt jelenti, hogy nem akar dolgozni. Ha ilyen munkára veszik csak fel, miért megy máshova? Ott jobb lesz, vagy inkább azért, mert pár hónap munkaviszony után már megint lehet segélyt igényelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!