Állandóan stresszelek a munkahelyen, mit lehet tenni?
Szia!
Hány éves vagy? Csak kíváncsi vagyok, hogy mikorra jutottál el ilyen szintre. Családod mit szól hozzá, vagy egyedül élsz? Ezek is sokat számítanak.
Húzz el onnan. De hirtelen!
Apjuk fa..át. Azt.
Kérdező!
Az a baj, hogy ha így folytatod, akkor tönkre fogsz menni és a cég még meg sem fogja neked köszönni....
Muszáj lesz váltanod vagy/de előtte mindenképpen jelezd a vezetőség felé, hogy szükséged van egy asszisztensre és ha valóban te dolgozol a legtöbbet, kvázi te viszed hátadon a céget, akkor ha van egy csöpp eszük, meg fogják érteni, ha meg nem, akkor is előbb-utóbb vége lesz ennek, mert nem fogod bírni, lebetegszel és akkor úgyis kirúgnak, vagy raknak a helyedre egy kipihentebb kollégát.
A stressz számod betegség forrása, ne várd meg, amíg mind előjön!
Én első körben szabira mennék vagy betegszabira kimerültség okán, ha nem akarnak könnyíteni a terheiden....
Szerintem egy kis pihenés jót tenne neked!
Az nyilvánvaló, hogy ez így nem tud hosszú időn át működni. Azért vannak természetes módszerek a stressz oldására, például az autogén tréning, a jóga, bár ezek sosem hoznak látványos és erős eredményt, mint mondjuk egy nyugtató injekció a kémfilmekben. :) Sokan azt hiszik, hogy nem hiszik, hogy hozzáállásukon tudnak változtatni, de megfelelő akarattal (bár tulajdonképpen ez csak a negatív viszonyulás eltüntetése, a magyaros-dacos-kurucos kijelentés, hogy én ilyen vagyok oszt kész) sok minden lehetséges.
Ezekre rá lehet segíteni azzal, hogy egyszer íratsz egy doboz Frontint a körzetivel, és akkor állítod át magadat, de ha nem sikerül, akkor valóban a váltás az egyetlen út, a Frontin tartós szedése nagyon ciki, magában annyira feszültnek lenni, hogy izzadsz, az is. Ezek tönkreteszik az embert.
Kérdező!
Isten ments, hogy mindenféle bogyót szedj és már ilyen fiatalon majd kiköss mondjuk a pszichiátrián, inkább sürgősen keress valami mást ha másként nem megy, de a begyógyszerezés nem megoldás semmire és a végén még függő is leszel a túlterheltség mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!