Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan váltsak szakmát felnőtt...

Hogyan váltsak szakmát felnőttként, ha nincs időm újat tanulni?

Figyelt kérdés

Vendéglátós vagyok, abba szeretném hagyni, mert semmi szabadidőm nincs és túl stresszes. Viszont nem értek igazán semmi máshoz, amiből az következik hogy tanulnom kell. Viszont mivel nincs szabadidőm így ezt sem tudom egykönnyen megoldani. Azt pedig nem engedhetem meg magamnak hogy hónapokig, évekig ne dolgozzak csak azért hogy tudjak tanulni. Szóval addig maradnom kell míg ki nem találom hogyan tovább. De itt a gond, mert semmi ötletem. Mit tegyek ilyen szituációban?

Igen tudom, korábban kellett volna gondolkodni, de nyilván nem én vagyok az egyetlen aki ilyen cipőben jár. Más hogyan oldja meg?

2023. szept. 19. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

törvényileg max napi 12 órát dolgozhatsz. Marad még 12 órát, ha ebből 8 at alszol, 1et utazol, akkor is marad 3 órád.

Keress egy olyan munkahelyet ahol csak 8 órát kell dolgozni.

2023. szept. 19. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Itthon sajnos olyan szempontból is nehéz, hogy 3 honap munkanélküli után nem nagyon van jelentos bevétele az embernek ha nem talál új fő állást. Hozzateszem, hogy ha jól tudom ez az Eu kozel 30 országa közül itt a legrovidebb. Sok helyen legalább fél évet tart vagy többet mìg képzi magát az ember...
2023. szept. 20. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amugy sztem keresned kell egy gyári vagy akármilyen munkát ahol a hetvege szabad és hétvégente iskolába, kepzesre járni. Mas opciód sztem nem nagyon van. Egy-ket év nehéz lesz de utána h kibírod akkor sikeresen valtottal. Viszont ha már ennyit raáldozol akkor valami keresett dolgot tanulj ami talán érdekel is .
2023. szept. 20. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sopron mellett lakok, ha a németet megtanulod legalább a vendrglatashoz szükséges nyelvet akkor az is opció, hogy Sopronba kiveszel egy szobát majd később egy albit és kijarsz ausztriaba. Ott a tapasztalt és jó vendeglatosokat keresik és ahogy hallom sok helyen heti 40 óra körül meg is áll a munkaido mint egy normális helyen..
2023. szept. 20. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
@14es, minel közelebb vagy a magyar hatärhoz, annäl kevesebb a fizu es nagyobb az eselye,hogy ätvägjanak... jelenleg a gasztrot külföldön az olcso agyhalottakkal töltik föl...
2023. szept. 20. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
jelentkezz katonának azt cső.
2023. szept. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!