Melyik munkaközvetítőkön keresztül lehetséges felnőttként az Auchanban dolgozni?
#1: Munkaközvetítőn keresztül könnyebb bekerülni.
3 alkalommal próbálkoztam a helyi Auchanban, sikertelenül, miközben dolgoztam már munkaközvetítőn keresztül alkalmi bejelentéssel hónapokat másik Auchanban. (Vagyis van munkatapasztalatom Auchanban.) A 3. próbálkozásnál volt végre az, hogy felhívtak.
Jelentkeznék budapesti Auchanba dolgozni, viszont mindegyik túl félreeső számomra, mivel vidékről járnék be. (Munkaközvetítőn keresztül a bejutást általában meg szokták oldani.)
Közvetítőn keresztül nem könnyebb csak "átmenetileg" jobb. Már akinek jó ha beteg nulla forintot kap (mondjuk sima szabi sincs), TB- t (ami jelenleg 9600 Ft) maga után kell fizetni, adóbevallás után jön a meglepi mennyit kell fizetnie maga után (x összeg fölött ugye/ nap) stb., mert ezek esetén 90%- ban EFO van.
Különben Auchan, Spar, Aldi, Lidl esetén is van tapasztalatom családon belül illetve baráti körben és egyikük sem közvetítőn keresztül ment.
Közben látom az árufeltöltő megjelölést: budai Auchan esetén unokatesóm simán az oldalukon jelentkezett úgy vették fel, Sparban (szintén főváros) pedig párom húga kezdett kb egy hónapja és tekintve most éppen itt van mellettem megkérdeztem neked ő is az oldalukon adta le a jelentkezést, önéletrajz sem kellett csak arra a pár kérdésre felelni, ami ott van. :)
Sok sikert, ne add fel!
Kerepesi Rent kft.
Adót, tbt mindent fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!