Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Belgiumban mennyire beszélik...

Belgiumban mennyire beszélik az angolt? Fiatal felnőttként, érettségi után megéri kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Vallóniában nem akarjak beszélni. Mivel ott hasonlóak a franciákhoz. Direkt játszak a hülyét, hogy nem értik amit mondasz. De nem kell aggódni, mert ha előveszel egy pisztolyt vagy gépkarabélyt akkor azonnal megered a nyelvük olyan folyékony angol nyelvtudással, hogy egy Telc vizsgázó is megirigyelné őket.

Szóval én Flandriát vagy Brüsszelt ajánlom.

2022. júl. 3. 19:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Brüsszel lenne mindenképp🤣
2022. júl. 3. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Ott nincs nagy para.

Inkább a munkaadótól függ. De ha az angol megvan B2, akkor nem kell félj

2022. júl. 3. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Németül kell megtanulnod a francia és a holland mellett ez a hivatalos nyelv. Angol nem elég, hacsak nem mosogatni akarsz...
2022. júl. 3. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és érettségi az semmi, minimum egy jó szakma kell +5év munkatapasztalat, közben megtanulod a szakmai német nyelvet. Utána tudsz kimenni.
2022. júl. 3. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Bírom a humorodat #1 :D
2022. júl. 3. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:

A német nem hivatalos nyelv és a legtöbben nem is nagyon beszélik. Legalább utána néznél.

Nekem már tényleg kezd qrvára elegen lenni ezekből a semmihez sem értő de mindenbe belepofázó trollokból! Utána meg az ilyenek veszekednek a legagresszívebben ha mutatod nekik, hogy nem, nem hivatalos nyelv Belgiumban a német hanem csak a holland és a francia.

De ezeket egy perc google után le lehet ellenőrizni. De persze elmagyarázzak majd a nagyokos tőgyarcú barmok, hogy én meg mindenki más a hülye és igenis nekik van igazuk (bár alátámasztani egyik se tudja).

Várom mikor jönnek majd azok a kommentek is, hogy "hülye vagy kimenni, itthon burkolóként napi nettó három milliót is megkereshetsz"

2022. júl. 3. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:
2022. júl. 3. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 Három hivatalos nyelve van... Ahol én voltam, ott beszélték a németet, az angolt viszont aligha.
2022. júl. 3. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
1-es, a franciák még Kanadában sem hajlandóak angolul megszólalni.
2022. júl. 4. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!