Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy cég 18 év alatt soha 1...

Ha egy cég 18 év alatt soha 1 fillér jutalmat nem adott nekem, majd az új munkahelyem már fél év után ad, akkor az új hely értékel túl engem, vagy a régi nézett sz**ba se?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha ilyen ostoba kérdést fel bírsz tenni akkor az új hely értékel túl téged.
2023. aug. 11. 17:49
 2/16 A kérdező kommentje:

MI ebben az ostoba kérdés? Na hadd tudjam már!!

AZért elmondom hogy van olyan is, aki azt mondja, ő egy fillér jutalmat nem adna soha senkinek, mert van egy munkaszerződés van egy munkabér, azon felül miért is járna 5 ft plusz is-mire fel?

2023. aug. 11. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem értenéd meg.
2023. aug. 11. 17:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Na azért csak tégy egy kísérletet, ne táncolj el.
2023. aug. 11. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Rendben. Van egy ilyen dolog, hogy a birkát nem csak nyírni hanem etetni is kell. Ez - lefordítva a munka világára - azt jelenti, hogy a dolgozót néha egy kis aprópénzzel, juttatással stb el kell kábítani hagy érezze magát fontosnak.

Persze van az a nagyonhülye aki ezt munkavállalóként sem fogja fel, na ez vagy te. Simán elviseled, hogy semmit sem kapsz 18 évig aztán amikor kapsz valamit akkor ide kell rohanj a GYK-ra, hogy feltedd az inteligecs kérdésed.

2023. aug. 11. 18:00
 6/16 A kérdező kommentje:

"Simán elviseled, hogy semmit sem kapsz 18 évig „

erre annyit mondok hogy azonnal 1 perc gondolkodás nélkül visszamennék a régi helyemre, és hagynám az újat.

Mert az új hely ad ugyan jutalmat, de 25 napban köti az éves szabit.

A régi meg nem adott jutalmat, de egész nyáron nem kellett bejárni, ha nagynéha júl-augban be is kellett menni, max 2-3 órára.

Júl-augban ha 4 napot benn voltam össz sokat mondok. A többit elengedték, de fizették....

Na akkor melyik a jobb a régi vagy az új?

"gy a birkát nem csak nyírni hanem etetni is kell.“

ÍGY VAN! És az etetést hívják MUNKABÉRNEK!!

2023. aug. 11. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Mondom, hogy hülye vagy...
2023. aug. 11. 18:12
 8/16 A kérdező kommentje:
miért is? fejtsd ki.
2023. aug. 11. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Honnan tudja, hogy miert vagy hulye? Lehet igy szulettel, vagy anyad drogozott terhesseg alatt, vagy fejedre ejtettek kis korodban stb. Nem lehet tudni.
2023. aug. 11. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Már kifejtettem, de - ahogy mondtam - nem fogtad fel.
2023. aug. 11. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!