Ha egy cég 18 év alatt soha 1 fillér jutalmat nem adott nekem, majd az új munkahelyem már fél év után ad, akkor az új hely értékel túl engem, vagy a régi nézett sz**ba se?
MI ebben az ostoba kérdés? Na hadd tudjam már!!
AZért elmondom hogy van olyan is, aki azt mondja, ő egy fillér jutalmat nem adna soha senkinek, mert van egy munkaszerződés van egy munkabér, azon felül miért is járna 5 ft plusz is-mire fel?
Rendben. Van egy ilyen dolog, hogy a birkát nem csak nyírni hanem etetni is kell. Ez - lefordítva a munka világára - azt jelenti, hogy a dolgozót néha egy kis aprópénzzel, juttatással stb el kell kábítani hagy érezze magát fontosnak.
Persze van az a nagyonhülye aki ezt munkavállalóként sem fogja fel, na ez vagy te. Simán elviseled, hogy semmit sem kapsz 18 évig aztán amikor kapsz valamit akkor ide kell rohanj a GYK-ra, hogy feltedd az inteligecs kérdésed.
"Simán elviseled, hogy semmit sem kapsz 18 évig „
erre annyit mondok hogy azonnal 1 perc gondolkodás nélkül visszamennék a régi helyemre, és hagynám az újat.
Mert az új hely ad ugyan jutalmat, de 25 napban köti az éves szabit.
A régi meg nem adott jutalmat, de egész nyáron nem kellett bejárni, ha nagynéha júl-augban be is kellett menni, max 2-3 órára.
Júl-augban ha 4 napot benn voltam össz sokat mondok. A többit elengedték, de fizették....
Na akkor melyik a jobb a régi vagy az új?
"gy a birkát nem csak nyírni hanem etetni is kell.“
ÍGY VAN! És az etetést hívják MUNKABÉRNEK!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!