Ha egy cég 18 év alatt soha 1 fillér jutalmat nem adott nekem, majd az új munkahelyem már fél év után ad, akkor az új hely értékel túl engem, vagy a régi nézett sz**ba se?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 17:33
11/16 krwkco válasza:
"Ha egy cég 18 év alatt soha 1 fillér jutalmat nem adott nekem, majd az új munkahelyem már fél év után ad..."
Ez semmit nem jelent rád nézve. Ez munkahelytől függő "policy".
12/16 anonim válasza:
Minden cégnél van egy kompenzációs csomag, valamelyik magasabb bért kíván, míg más cég inkább egyéb juttatási csomaggal kompenzál. Nem az a lényeg, hogy egy cég ad "jutalmat", hanem az egész kompenzációs csomag, hol jobb és mit kell tenni érte.
13/16 A kérdező kommentje:
"Minden cégnél van egy kompenzációs csomag,“
Értem. MInden cégnél. Világos.
És akkor hadd kérdezzem meg, az a cég, amely a mindenkori minimálbért fizeti és egyetlen fillérrel se többet ott hogy is néz ki a „kompenzációs csomag“?
Na erre kíváncsi vagyok. Mert MINDEN cégnél van ugye....
Na akkor halljam.
2023. aug. 11. 20:53
14/16 anonim válasza:
#13 ott ennyi tartozik a kompenzációs csomagba. Nem bonyolult ez.
16/16 anonim válasza:
Ha a 18 évet 3 helyen töltötte volna, megkockáztatom, hogy minimum a dupláját keresnéd a mostani bérednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!