Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok, ha a cég nem...

Váltanátok, ha a cég nem akarja bevezetni a beígért home office-t?

Figyelt kérdés

Amikor munkahelyet váltottam a jelenlegi állásomra, a HO lehetőség egy sarkalatos pont volt.Ezt az interjún észre is vették és többször elismételték,hogy "dolgozunk rajta", "folyamatban van a kidolgozása".

Azóta 7 hónap eltelt.

A HO lehetőség miatt vonakodtam elfogadni ezt az állást, de hittem nekik és elfogadtam.Előző munkahelyemen heti 1x volt kötelező bent lenni, viszont ott más bajok voltak, bérezés, seggfej vezetőség...stb

Még mindig nem tudtam teljesen megszokni,hogy mindennap bent kell lenni.Alig tudok elintézni dolgokat, csomagot átvenni....stb

Mindent szervezni kell.

A váltáson gondolkodok emiatt.Ez a HO nélküli munkahely, olyan érzés, mintha nyakörv lenne rajtam.

2023. aug. 9. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
#9 Igen, sok kényes cég van, amelyik a hibridet erőlteti. De kérdem én: mégis mi indokolja a bejárást, ha a munka otthonról is el van végezve határidőre és jó minőségben?
2023. aug. 9. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én maximum kétszer jelezném, hogy nem ez volt megbeszélve és ha ennek ellenére, sem változik a helyzet, harmadikra felmondanék.

#9-est nem igazán értem, hogy hogy a munkáltató diktál? A leendő munkavállaló olyan helyet választ, ahol számára szimpatikusak a HO lehetőségek, ha nem azok, vagy mint a kérdező esetében nem az lett, amit ígértek, váltani kell, vagy eleve nem kell arra a helyre menni.

2023. aug. 9. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
9, már rég nem az a világ van, ahol a munkavállaló becsicskul a munkáltatónak, fordult a kocka. Akinél nincs HO, ott szimplán nem lesz emberük előbb-utóbb és lehúzhatják a rolót.
2023. aug. 10. 07:43
 14/14 anonim ***** válasza:

11: az, hogy nincs elvégezve 😅

Természetesen nem önmagában a HO miatt hanem pl. egy inkompetens vezetés miatt aki valóban képtelen otthonról összetartani egy csapatot. Vagy akár bármilyen, teljesen HO független ok miatt, csak legkönnyebb a HO-rá fogni mindent.

2. legkönnyebb egyébként a látszólag lassú (valójában alaposabb, analitikusabb, "megbeszélősebb") kollégára fogni.

Hát még ha a 2 "match-el" is... akkor minden meg van oldva, legalább a kövi üzleti évig amíg el nem fogy a hr büdzsé. Aztán jön az új, megint lehet keménykedni, megint lehet kiszórni az embereket.

Legalábbis a putrisabb ssc-kben.

Na ezért járnak be még mindig sokan :) Előírás vagy jobbnak látják megmutatni magukat a látványpékségben.

2023. aug. 10. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!