Váltanátok, ha a cég nem akarja bevezetni a beígért home office-t?
Amikor munkahelyet váltottam a jelenlegi állásomra, a HO lehetőség egy sarkalatos pont volt.Ezt az interjún észre is vették és többször elismételték,hogy "dolgozunk rajta", "folyamatban van a kidolgozása".
Azóta 7 hónap eltelt.
A HO lehetőség miatt vonakodtam elfogadni ezt az állást, de hittem nekik és elfogadtam.Előző munkahelyemen heti 1x volt kötelező bent lenni, viszont ott más bajok voltak, bérezés, seggfej vezetőség...stb
Még mindig nem tudtam teljesen megszokni,hogy mindennap bent kell lenni.Alig tudok elintézni dolgokat, csomagot átvenni....stb
Mindent szervezni kell.
A váltáson gondolkodok emiatt.Ez a HO nélküli munkahely, olyan érzés, mintha nyakörv lenne rajtam.
2.
Nyilván, nem tudhattam előre.Szimpatikusak voltak és hittem nekik.
Váltanék.
Ilyen feltételekkel bele sem mentem volna.
Amit ígérnek azt bele szoktam tetetni a szerződésbe.
Ha nem csak üres ígéret akkor belemennek, ha meg nem akkor úgy sem szeretnék ott dolgozni.
Biztosan váltanék. Ha a munka jellege lehetővé teszi a HO-t, de a cég nem engedélyezi, ott valami gáz van.
Én 4 éve itthonról dolgozok és soha többé nem mennék vissza irodába, hibridbe sem.
Nem kell amúgy szemérmesnek lenni, ez üzlet. Ahol a számításodat nem találod meg, onnan lépni kell. Én legutóbb pl azért váltottam, mert elegem lett abból, hogy rendszeresen késett a fizetés 1-2 napot úgy, hogy semmit nem szóltak.
El sem fogadtam volna. Nekem kell a korlátlan homeoffice fixen. Igen, váltanék.
Egyébként nálam ez alku dolog. Engedek a bérigényből egy kicsit ha van korlátlan HO, ha nincs, emelem.
De kényes itt mindenki. Sajnos általában a cégek diktálnak, és nem a munkavállaló.
És a legtöbb helyen nem annyira szeretik a ho-t, vagy ha mégis, akkor bele is építik a munkabérbe, lefelé.
Én egyébként max heti 2-szer szeretnék bejárni a munkahelyemre, ezért is nem nagyon találtam állást, amikor váltani szerettem volna.
Jelenleg heti egyszer kell bejárni, de sokszor ezt is elengedik, viszont cserébe a munkabérek nem túl jók, szinte mindenkinek van másodállása.
Mindenesetre elkezdenék keresni, de nem biztos, hogy azonnal találsz. Főleg állásinterjún eléggé csúnyán néznek az emberre, ha felhozza a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!