Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok ebben az esetben?

Váltanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Cégen belül nemrég kaptam egy új pozíciót. Elkezdtem már dolgozni, fizetésem jelenleg 500 nettó körül. Felkeresett egy recruiter egy külsős pozival ami a célom lenne hosszú távon, 600 nettóért (lementek már az interjúk, a cég so-so, kaptam most ajanlatot is).

Érvek a régi mellett: nem tudtam még betanulni az új pozícióba sem, a cégen belül pedig sok előrelépési lehetőség van. Maga a pozíció nem az álmom de elmegy.Lelkiismeretesen kapom a tréningeket, mindenki támogató.

Érvek az új mellett: fizetés, illetve ez az a munka, amit a jövőben hosszútávon csinálni szeretnék.

Inkább a régi felé húzok, az a terv, hogy maradok még itt egy évet, aztán kacsingatok csak kifelé. Vagy hülyeség és fogadjam el az ajánlatot.

2023. jún. 9. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jobban szeretett melód lehet több pénzért, akkor kár lenne a régi helyen maradni.
2023. jún. 9. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nevezd már meg légyszi a két pozíciót, miért kell ilyen rébuszokban beszélni? Legalább privátban írd meg mik ezek, kíváncsi vagyok!
2023. jún. 9. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:

"Felkeresett egy recruiter egy külsős pozival ami a célom lenne hosszú távon, 600 nettóért"

Csak én nem értem miért akar maradni? 😂

2023. jún. 9. 15:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok rögtön váltani mert nem tudom még, mi sül ki ebből. 1 hónap után amúgy sem elegáns otthagyni csapot-papot.
2023. jún. 9. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Elegáns, nem elegáns, ez üzlet. Legfontosabb szabály a karrierben: MINDIG a saját érdeked az első, nem az aktuális cégé!
2023. jún. 9. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mondd el a dilemmádat a főnöködnek, legfeljebb azonnal megemeli 600-ra a nettódat. 😂
2023. jún. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!