Váltanátok munkahelyet ebben az esetben?
Sziasztok!
Most végeztem az egyetemen, az eddigi munkahelyemen számítanak rám a továbbiakban is. Viszont a fizetésem nagyon alacsony (Nettó 75 ezer Ft/hó), illetve napi 2-3 órát kell ingáznom a munkahelyem és a lakóhelyem között. Nagyon úgy néz ki, hogy egy nagy multinacionális cégnél lenne lehetőségem elhelyezkedni lényegesen magasabb fizetésért, illetve a munka abban a városban van, ahol élek, nem kellene ingáznom.
A kérdésem az, hogy Ti váltanátok-e? A jelenlegi helyemen nagyon számítanának rám, bíznak bennem, meglátták bennem a lehetőséget még diploma előtt is, de sajnos nem tudok előrébb lépni, és sokszor demotivált vagyok, mert nagyon rosszul keresek.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Multinál annál jóval többet.
Egyébként projektmenedzserként dolgozom.
Ez miért kérdés? Szeretsz szenvedni kevés pénzért?
Miért kellene figyelembe venned, hogy nekik mekkora szükségük van rád? Ha ennyire meglátták benned a lehetőséget diploma előtt is, akkor eleve nagy pofátlanság ez a fizetés. Most meg, hogy van más lehetőség, gondolkodás nélkül les**rnám őket, ha ők nem fizetik meg.
Komolyan nem értem, min gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!