Mit tennétek a helyemben? Vélemény?
Végzős BSc hallgató vagyok, és gyakornokként dolgozok egy cégnél. Egyik nap felhívtak telefonon egy állásajánlattal kapcsolatban, ami az igazat megvallva érdekelne is.
Minden részletet megbeszéltünk a talán leendő főnökömmel, viszont amikor a leendő munkatársaimmal találkoztam cseppet sem voltak boldogok, hogy új munkatársat kapnak. Fogalmam sincsen, hogy mivel árthattam nekik.
Mivel egy magasabb pozíciót ajánlottak fel nekem, így azt gondolom, hogy talán maguk között valaki mást ,,neveztek" már ki erre a pozícióra és ezért nem repesnek az örömtől.
Őszintén szólva ez egy kicsit elkeserített és elvette a kedvemet.
Ti így elfogadnátok az állást, hogy olyan emberekkel kellene együtt dolgozni, akik nem látnak szívesen? Még ha rendesen meg is fizetnék?
Azért egy biztos, szerintem az, ha valaki 8-10 évet lehúz egy melóhelyen és ott már mindennel IS találkozott, kvázi ért hozzá ez az amit SAJNOS ebben az országban nem értékelnek.
És igen, én jogosan tenném fel a kérdést a vezetőségnek, hogy komolyan egy tapasztalatlan kell vezetőnek megtenni, akinek full fing fogalma nincs melyik folyamat hogyan működik, melyik feladat mennyi időt vesz igénybe stb.
Sajnos a mai világban nem számít, csak az ki kinek az ismerőse, haverja, sógora, kollégiumi szobatársa és falubelije.... a tudás és a tapasztalat fingot nem ér... hja és a kedvencem MINDENKI pótolható.....
Ezt jó sok területen meg kellene nézni, legyen szó autószerelésről, sebészetről, asztalosról, fodrászról bárkiről... igen mindenki kezdte valahol... de nem VEZETŐKÉNT
Ez nem irigység, pusztán tapasztalat és rengeteg idő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!