Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vendéglátásban 160 órára...

Vendéglátásban 160 órára lennék bejelentve, de 260 órát kellene dolgoznom a műszakok szerint, ez korrekt?

Figyelt kérdés
Költői a kérdés természetesen. 😂

2023. jún. 20. 17:50
 1/6 anonim válasza:
77%

Huh, ez durva. Engem tavaly, diákmunka alatt 160 órára jelentettek be, de valójában 200 órát dolgoztam (12 órás műszakokban) szintén turizmus területen.

Neked ez állandó munkahely lenne vagy csak nyári diákmunka?

2023. jún. 20. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Ha a másik 160 órát zsebbe kifizetik akkor nem rossz szerintem. A semmitől meg biztos hogy jobb.
2023. jún. 20. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet, hogy félreértelmeztél valamit? A két műszak szerintem arra vonatkozik, hogy felváltva kell menni. Például egyik héten 8-16, majd másik héten 16-24.
2023. jún. 20. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:

"Nem lehet, hogy félreértelmeztél valamit?"

De, abszolút félreértelmeztem... Ja, nem. Nyitvatartás reggel 6-tól este 11-ig. Egyedül dolgozom 2 napot, majd 2 nap pihi, amikor a váltótársam dolgozik egyedül. 😂 Szerintem jó buli. 😂

2023. jún. 20. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Tehát egész nap dolgozol 17 órán keresztül?

Tisztában vagyok vele, hogy a vendéglátásban elég nagy szopások vannak, de azért ez elég meredek.

Nyilván legálisan nem is dolgozhatnál ennyit, legalábbis egy huzamban, ezért csak 160-ra vagy bejelentve; de én inkább ezért nem is vállalnám, mert félnék hogy nem fizetik ki rendesen.

2023. jún. 22. 07:35
 6/6 A kérdező kommentje:
De, rendesen kifizetik a 160 órát, a többit lojalitásból kell ledolgozni ingyen, mert a főnök szerint itt nem is kell igazából dolgozni, "csak itt kell lenni". 😂
2023. jún. 22. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!