Mit tegyek? Utálnak a kollégáim!
Sajnos elég toxikus helyen dolgozom. Nokkel es keves ferfival. Persze nem egyutt es nem egyszerre. Valtott muszakoban vagyunk, igy mindig csak 1 ember dolgozik 1 muszakban. Amikor idekerultem, gyorsan betanultam, hisz nem volt ujdonsag szamomra ez a munka. Mar akkor sem szerettek, de viszonylag lepleztek. Probaltam nyitni es baratkozni veluk, de elutasitast kaptam. Nem foglalkoztam tobbet ezzel, csak probaltam megtartani a munkatarsi viszonyt. Sosem voltam bunko, sem kotekedo, okoskodo. De egyszeruen nem kedveltek. En vagyok itt a legfiatalabb bo 5-10 evvel. Lehet ez is baj. Na mar most odaig fajult, hogy miattuk felmondtam mert mar nem birtam. Amiota felmondtam benyeltem egy virust igy sokat betegeskedem. Noha 1-2 napokra, utana minden oke es ujra elo jon. Szoval kb 1 honap alatt 3x voltam tappenzen. 2x 1 napot es 1x 2 napot.
Elkaptam ujra es hasmenesem lett. Kollegamat rangattak be helyettesiteni. Surun bocsanatot kertem, neki adtam a borravalom, majd megkoszontem. Erre az alabbi tortent: kozoltek velem, o es az osszes tobbi kollegam hogy dogoljek meg egy gerinctelen vagyok. Hiaba kerdeztem, mondani nem tudtam ra mit. Most en vagyok a “ceg” szegyene.
Mit tudnek tenni? Meg van hatra 2 hetem.
Szólj vissza nekik hogy ki a kbaszott kva édesanyjuknak képzelik magukat,ne hagyd hogy csicskának nézzenek.Ne is alazkodj meg nekik bocsánatkéréssel,meg eleve mi az hogy pénzt adsz neki,mi neked az a kolléga,az atyaúristen?
Főleg most hogy kirúgtak legalább akkor állj ki magadért,ennyi önbecsülésed legyen nem az hogy úgy rúgnak beléd ahogy akarnak.
Kedves utolso!
Nem en sem vagyok tokeletes, sem egy matyohimzes, DE! semmi rosszat nem mondtam, tettem veluk. Az elozo munkahelyeimen szerettek es szerettek velem egyutt dolgozni. Itt sem viselkedek eppen mashogy, mint a korabbi kollegaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!