Hogyan jöjjek ki kollégáimmal?
Figyelt kérdés
Munkából adódóan sok üres járat van ilyenkor általában pofáznak kollégáim egymással kibeszélik a másikat ki dugot meg kit, ki mit csinál kibeszélnek mindenkit. Engem ezek hidegen hagynak lexarom hogy másik ember mit csinál emiatt furán néznek rám hogy én nem szeretek velük beszélgetni miért különcködöm. Veletek volt már hasonló?2021. febr. 8. 20:18
2/3 anonim válasza:
Nem volt, pont fordítva, örülnék, ha hagynának, hogy beszéljek. Csak nálunk annyira nagyképűek az emberek, hogy meg se hallják, ha hozzájuk szólsz. Persze kétszínűen nagyképűek, mert ha négyszemközt vagy, normálisan lehet vele beszélni. De ez semmi új, mert már általános iskolában tapasztaltam, hogy vannak ilyen emberek.
3/3 anonim válasza:
Meg kell játszani a dolgokat.
Amikor számodra hülye témák jönnek fel, akkor csináljál egy állhívást magadnak, és menj félre telefonálni.
Ha valaki kérdezősködik mi a helyzet, akkor közöld, hogy egy ismerősöd is hasonló melót csinál aztán néha segítséget kér.
Vagy menj ki wc-re, bocsi de ki kell mennem, mindjárt visszajövök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!