Kérhetek az esedékes évi béremelésnél akkora fizetést amennyit a közvetlen hasonló tapasztalatú kollégáim keresnek?
Figyelt kérdés
Egy multinacionális vállalatnál dolgozom és tudomásomra jutott hogy olyanok akik ugyanabban a részlegben és csoportban dolgoznak mint én körülbelül ugyanannyi ideje többet keresnek. Bizonyos kollégáimhoz képest az iskolai végzettségem is nagyobb és a tapasztalatom is, és azt szeretném megtudni hogy ezt az éves megbeszélésen a csoportvezetőmnek felhozhatom alkudozásnál?2017. ápr. 5. 16:43
1/5 anonim válasza:
Kérheted. Màs kèrdès hogy megkapod-e.
2/5 anonim válasza:
Kérheted, de szerintem nem szerencsés azzal érvelni hogy Józsi is annyit kap. Érvelj mással, amiért megérdemled azt a pénzt te (is).
3/5 Estádio de Felchút válasza:
Persze. Kérni mindent lehet.
4/5 anonim válasza:
Kérheted, de ne hozd fel azt, hogy XY is annyit keres ráadásul alacsonyabb végzettséggel, mert a végén még előveszik azt, akinek a kezében megfordulhatnak a bérpapírok. Érvelj valami mással, hivatkozz a teljesítményedre.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, persze nem azt akarom felhozni elsősorban hogy XY ennyit keres hozzám képest, csak hallottam egy olyan információt hogy maximum 15% emelést kaphatok, amivel még mindig a kezdő képzetlenebb kisebb végzettségű kollégám alá esnék, és természetesen arra akarok hivatkozni, hogy a csoportomban én új demandot/munka igényt is bevállaltam a jelenlegim mellé a többiekhez képest.
2017. ápr. 8. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!