Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A doktori végzettség előny a...

A doktori végzettség előny a munkaerőpiacon?

Figyelt kérdés

2023. máj. 28. 23:38
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%

#50 ahhoz képest amekkora pofád van a semmire, te gyk-s kamudoktor, 4 oldalon keresztül vettelek kutyába és h.lyítelek, szóval te nem süllyedsz le senkinek a szintjére, mert szint alatt vagy bőven.

Meg egyébként mindig is hányhatnékom volt ettől sz álértelmiségi kérődzéstől, amit némelyikőtök előad. Én sem vagyok egy buta ember, rohadtul a munkahelyemen is a top 5 alkalmazott közt benne vagyok, van diplomám, kitüntetéses eredménnyel, mégse szoktam verni magam. Ez a "nem süllyedek le a szintedre" duma meg aztán végképp szánalom. És mi van ha én téged a doktoriddal együtt egy nagy rakás ....-nak tekintelek? Mi határozza meg a te szintedet? Ki dönti el, hogy te több vagy valakinél? Mi van, ha én nem ismerem el eredménynek amit te felmutatsz? Mi van, ha én magasról teszek rá, hogy emberek anno alapítottak egyetemeket és úgy döntöttek önkényesen, hogy onnantól kezdve nekik joguk van címeket és fokozatokat adni? Ez az egész rohadt nevetséges világ egy bürokratikus szabályrendszer, én szeretek belesz.rni ott, ahol tudok, és kiröhögni ezt az egész világrendet? Szerencsére egyre kevésbé nézi a társadalom valamibe is, hogy egyes vén f.szok úgy gondolják, hogy ők a világ tudósai meg ők mindenki fölött állnak.

2023. jún. 12. 16:00
 52/57 anonim ***** válasza:
75%

#44-es és #47es hozzászóló vagyok.

Nem a diplomád alapján lőtte be a szinteket senki, hanem a viselkedésed alapján és hogy hülyeséget beszélsz. Persze ismerjük a Dunning–Kruger-hatást, aminek iskolapéldája vagy, ezért nem is várt senki mást tőled egy-két megnyilvánulás után. Erre utalt az 50-es hozzászóló.

2023. jún. 12. 16:48
 53/57 anonim ***** válasza:
49%
Ki kérdezte, hogy melyik hozzászóló vagy? XD
2023. jún. 12. 17:20
 54/57 anonim ***** válasza:
0%

"Te referálgatsz és keversz össze embereket folyamatosan."

En szimplán csak ugyanúgy sz..ok mindőtökre, és kb ugy reagálok, mintha egyazon személyek lennétek, mivel anonim accok vagytok pipákkal, meg mit számít az, hogy kik vagytok. 😂

"Legalább 3, de szerintem inkább 4-5 ember válaszolgatott konzisztensen a topikban, nagyjából egymással egyetértésben."

Jó tudni, hogy legalább 4-5 embernek van ennyi esze, hogy bedől egy poénkodásnak, és egymásra licitáltok, hogy ki vegye komolyabban 🤡🤡🤡🤡🤡

"Ismered a viccet, hogy Józsi megy az autópályán,"

Én mindent is ismerek.

Még a Dunning-Kruger hatást is. Nekünk is magyarázta egyszer egy tanárunk, azóta én is ezzel menőzök tudatlan ismerőseim körében. Ez is tipik álértlemiségi szint. Minél több szakkifejezést, meg minél több kutatásra hivatkozást használsz a kommunikációdban, annál nagyobb janinak tűnhetsz a proli ismerőseid körében, és verheted rá magad, hogy mekkora művelt tanult ember vagy. 😂

2023. jún. 12. 18:09
 55/57 anonim ***** válasza:
34%
Mire megírtam a választ törölték a tied, pedig most nem én jelentettelek 🤣🤣😂😂 szóval már maguktól is úgy gondolják, hogy a te nagyképűsködésed a kifogásolható, vagy másnak is zavaró xD
2023. jún. 12. 18:11
 56/57 anonim ***** válasza:
75%
Na, visszatértek a bohóc emojik, ideje elhagyni a süllyedő hajót:D
2023. jún. 12. 18:11
 57/57 anonim ***** válasza:
0%
Eddig se kérte senki, hogy itt bohóckodj, magadtól voltál ilyen ügyes. 🤡
2023. jún. 12. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!