Azt hazudtam hogy egyetemi végzettség van állás interjun most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hülyeségből bele írtam az önéletrajzomba hogy egyetemi végzettségem van állás Interjun is full komolyan be kamuztam hogy van, a hèten hívtak hogy felvettek már csak a munka szerződést kell aláírni de egy szóval se mondták hogy mutassam be a diplomát eddig. Lehet ebböl kèsőbb probléma szerintetek szóljak nekik?2023. máj. 20. 01:29
11/20 anonim válasza:
Volt már pár munkahelyem, eddig kereken 1 helyről kértek nyomtatványt a legmagasabb iskolai végzettségemről.
Most már nehogy bevalld, hogy kamuztál! Akkor kirúgnak.
HA diplomát kérnek mondd, hogy nem fejezted be.
Milyen munkára vettek fel?
Remélem nem orvos. :D
12/20 anonim válasza:
Hát, azt se tudod bekamuzni, hogy nem fejezted be. Mert kérhetnek hallgatói jogviszony igazolást. Szóval...
Amúgy tőlem még a diplomamellékletet is bekérték, nemcsak a diplomát (magasabb fizuhoz kellett).
13/20 anonim válasza:
Tőlem 1-2 hónap után kérték be az első munkahelyemen.
Én biztos, hogy visszamondanám amíg lehet.
14/20 anonim válasza:
@12 Magasabb fizuhoz jellemzően csak közszférában meg ilyen hadsereghez hasonló naplopodákban van szükség, ahol nyelvtudás helyett is nyelvvizsgával igazolsz dolgokat.
15/20 anonim válasza:
Valóban közszférában KEZDTEM, de azért naplopodának nem nevezném.
16/20 anonim válasza:
Majd beléptetéskor elkérik...
Kamuzd azt, hogy kaptál eg yjobb ajánlatot
17/20 anonim válasza:
Lol XD, biztosan be fogják kérni a diplomádat, mindig bekérik, jó eséllyel fel is fognak jelenteni csalásért.
18/20 anonim válasza:
7: És milyen végzettséged van?
19/20 Thunderfairy válasza:
Most komolyan ilyent meg mernek egyesek csinálni???
20/20 anonim válasza:
#19: Ennél cifrábbakat is. Ráadásul nem csak a legalja 8 általános szinten tengődő IQ betyárok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!