Akik 23-25 évesen nettó 230-300 ezret keresnek, azok hogy csinálják?
"Egyetemi/főiskolai végzettségnél mennyit számít az, hogy milyen szakon voltam?"
Csak az számít. Inkább beszélj egy nyelvvel kevesebbet, de valami piacképeset tanulj (orvos, mérnök, IT). Az általad említett fizetési sáv egyáltalán nem sok (Bp-n), semmi rendkívüli nem kell hozzá.
"semmi rendkívüli nem kell hozzá."
szerintem már a 2 nyelv társalgási szintű ismerete is rendkívülinek számít, ha abból indulok ki, hogy a Magyarok 80%a nem beszél semmilyen nyelvet a magyaron kívül.
amúgy igen, diploma alapfeltétel!
- hiányszakma
- nyelvtudás
- multinacionális cég
ha ez megvan, akkor elérhetőek ezek a fizetések akár 25 évesen is, bár hozzáteszem, azért nem ez a jellemző.
ha a hiányszakma nem követeli meg a diplomát, akkor kizárt, hogy idehaza alkalmazottként 200nettó felett keress vele!
nekem is van hiányszakmám, nevetséges összeget kínálnak érte.. és még a szakmai fejlődés sem adott.
nem, utolsó, te nem azért keresel keveset, mert hiányszakmád ellenére nem fizetnek meg, hanem mert funkcionális analfabéta vagy.
Összeszedtem 3 dolgot, ami kell a magas kezdő fizetéshez, de megjegyeztem a végén, hogy azért ennek ellenére nem ez a jellemző... Erre bebüfögöd, hogy te sem keresel ennyit. Csodálkozom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!