Mennyi a nettó fizetésed?
Nettó 170 ezer.
Alapból keveslem, de az elvégzett munkához képest arányos, mert felelősségem annyira nincs sok, és a munkám se sok.
22N
120 nettó, napi 55km-t gyalogolok 30 perc szabadidővel, rendszeres a túlóra, hiába a 2 műszak. Délutános műszakban állandó a 12 órázás.
Természetesen a túlórákat nem szereti fizetni a cég, vagy aprópénzzel díjazza.
keveslem. Anyagilag jobban áll a cég, tudna fölvenni embert.
3 hónap után 115 ezer nettó, 3 műszak folyamatosban, állják a beutazást (21 ezer Ft). Akik hasonló munkakörben régebb óta vannak itt azoknak 170-190 ezer Ft + 20 ezer szép kártya és van 13. havi is.
Nem vagyok elégedett vele, mert gyári munkánál többre is képes vagyok. Magyar átlagba tekintve lehet, hogy jobb a többi gyári melónál, de a magyar átlag sajnos minősíthetetlenül sz.r kategóriát takar.
Mivel fiatal vagyok így hála istennek van bőven lehetőségem még változtatni. Jelenleg online bizniszen dolgozom, és szeretnék jövőre távoktatáson továbbtanulni egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!