Mennyi a nettó fizetésed és mit dolgozol?
Na, akkor írom én az első komoly választ.
Compliance tester vagyok, nettó 246.000 Ft-ot viszek haza. + családi pótlék. Tudom, hogy ebben az országban ez nagyon furcsa, de nem nyávogok, hogy kevés. Nem kell megszakadni, rendes a főnök, a munka belefér a 8 órába, ha gondom van a gyerekekkel megértőek, a munka nem túl unalmas.
A férjem financial analyst, kb. ugyanennyit keres, nem akarunk külföldre menni.
Irodai adminisztrátor vagyok, 170 nettót kapok.
A férjem beszerző középfokú végzettséggel még csak így 130 nettót kap.
Plusz kapunk mindketten kafetériát: bkv bérletet, a férjem erzsébet utalványt, szép kártyát, meg kozmetikai és háztartási cuccokból korlátlanul hozhat bármit (mármint nyilván saját használatra, nem raklap mennyiséget :D )
Mi is elégedettek vagyunk, nem megyünk külföldre mosogatni, pedig egy időben gondolkodtam rajta.
De törekszünk itthon a jobbra, én ha szereztem elég gyakorlatot akkor feljebb szeretnék lépni akár a mostani helyemen akár máshol. A férjem meg még levelezőn nyomja az utolsó évét már a fősulin, és neki akkor emelik a fizuját előreláthatólag.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!