1/20 anonim válasza:
Nettó 253 ezer. Egy könyvvizsgáló cégnél dolgozom, tavaly lett meg a diplomám. Nem lenne rossz ez a fizetés, ha heti 40 órát kéne dolgoznom, de nálunk a heti 60-70 óra a standard, és persze nem fizetik ki a túlórát :') Viszont tapasztalatszerzésnek jó, még egy évet maradok itt.
2/20 anonim válasza:
Nettó 200 ezer ft plusz 25 ezer ft cafeteria. Bankban vagyok ügyintéző vidéken. Túlóra nincs.
3/20 anonim válasza:
1000 Euró. Heti 5-6 óra. Kereskedő.
5/20 anonim válasza:
170 alap, túlórák mennyiségétől függően megy feljebb, volt már 240 is, attól függ mikor mennyi munka van, cnc-s vagyok
6/20 anonim válasza:
nettó 100 körül. Mérnöki diplomával, egészségügyben :/
7/20 anonim válasza:
Van mozgober resze, igy havonta valtozo. Eves atlagot nezve havi netto 5k. Pharma piacon dolgozom.
8/20 anonim válasza:
75.000 + 5000 cafeteria a fizetésem adatrögzítőként.
9/20 anonim válasza:
Adminisztrátor 120 ezerért, bár még így is jobb, mintha a szakmámban dolgoznék. Nem gondolkoztam előre és ,,büfészakon,, diplomáztam, én marha.
10/20 anonim válasza:
( 3 műszak )
Bruttó: 220.000Ft
Nettó: 148.000Ft
Eddigi legnagyobb fizetésem 4db túlórával 280.000Ft Bruttó és 192.000Ft Nettó
+ 5000Ft Cafetéria
Állás: ( Belső ) Logisztika - Targoncavezető, Kommisiózás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!