Mit dolgozol és mennyi a fizetésed?
Sziasztok!
Arra lennek kivancsi, hogy miota es mit dolgoztok, valamint ezert havi mennyi a netto jovedelmetek. A valaszokat elore is koszonom, az idetlenkedok meg kimeljenek, ne itt minositsek magukat koszi :)
Havi nettót ritkán mond valaki, mindenhol bruttóban van megadva.
Na de hogy a kérdésre válaszoljak: vállalkozó vagyok, angol-német magántanár. Taníthatnék iskolában is,tanítottam is pár évig, de mind anyagilag, mind szabadidő tekintetében így jobban járok.Na meg az a rengeteg felesleges adminisztráció, és leterheltség ( taníts tucatnyi különböző szinten lévő diákot egyszerre, katasztrófa.)
Imádom csinálni.
Napi 4-5 diákom van, változó. Hétvégén is tanítok, olyankor még többet, mert sokan akkor érnek rá.
Persze lehetne több is, de így bőven van időm a gyerekeimre, a hobbijaimra, a férjemre, önmagamra.
alkalmanként vállalok fordítást, tolmácsolást is.
Mindezzel havi szinten olyan 200-300 nettót keresek.
Ezt azért adtam így meg, mert nyaranta jóval kevesebb a tanulóm mint pl így, érettségi előtt.
Kedves Utolso!
Mi a szakmad?
Ezt a kérdést minden héten felteszik itt, elég lett volna visszakeresned.
Junior szoftverfejlesztő vagyok, nettó 300 ezer a havi fizetésem. 3 hónapja csinálom ezt, előtte másfél évig fejlesztő gyakornok voltam suli mellett, nettó 1000 forintért óránként (és kb havi 100 órát dolgoztam, tehát nettó 100 ezer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!