Mennyi a nettó fizetésed?
450e.
A pozíciót tekintve elégedett vagyok vele, még több is, mint amennyit egy ilyen munkakör érne reálisan.
A munkakörömmel nem vagyok elégedett, mert sokkal többre is képes lennék. Dolgozom is rajta, hogy tudjak váltani.
Nettó 133. Béren kívüli juttatással és minden mással kb. nettó 170.
Nem vagyok vele elégedett, mert a cégünknek az ország több pontján is van irodája, és az én szintemen pl. egy budapesti dolgozó alsó hangon legalább egy 100-assal többet kap, mint én.
Meg azt mondja a vezetőség, hogy többet nem tudnak adni, holott volt nálunk vidéken olyan diákmunkás, aki nettó 160-at kapott... illetve van olyan pl. marketing költségünk egy cég felé, ami minden hónapban annyi, mint egy éves fizetésem, és egyáltalán nem szakadnak bele a munkába és nem is végeznek kimagasló minőségű munkát.
4-es vagyok:
Ügyintéző vagyok egy logisztikai cégnél
Kényelmes munka, van mikor picit nagyobb a hajtás, de minden nap marad bőven idő kávéra, ebédre, netezésre stb.
AZ alap a nettó 220+cafi(bruttó 40), de volt olyan, hogy nettó 630 ezret vittem haza, ugye ez bónusztól függ. Azt mondom, átlagban a 300-350 mindig megvan.
23/N
106400 + műszakpótlékok + 11 ezer kafetéria + beutazástérítés
A munkakörömben belül lehet jobban is keresni, ez meg is mutatkozott mivelvoltak felmondások mivel találtak jobbanfizető állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!