Azt hazudtam hogy egyetemi végzettség van állás interjun most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hülyeségből bele írtam az önéletrajzomba hogy egyetemi végzettségem van állás Interjun is full komolyan be kamuztam hogy van, a hèten hívtak hogy felvettek már csak a munka szerződést kell aláírni de egy szóval se mondták hogy mutassam be a diplomát eddig. Lehet ebböl kèsőbb probléma szerintetek szóljak nekik?2023. máj. 20. 01:29
1/20 anonim válasza:
ha nem szóltak h mutasd be, akkor ne mutasd be, főleg h nincs. problem?
2/20 anonim válasza:
Menj el egyetemre es diplomázz le, addig meg kamuzz tovább, hogy pl. hát most otthon hagytad majd jövő héten behozod ne haragudjanak, meg ilyenek, megy ez neked szerintem, jó vezető leszel idővel.
3/20 anonim válasza:
ez biztos valamilyen szinten illegális.
4/20 anonim válasza:
Mondjuk én a jelenlegi helyemen 3 éve dolgozom úgy, hogy a szakmai bizonyítványomat senki nem kérte el,
mondjuk nekem meg van a szakma ettől függetlenül. Diplomával nem tudom, hogy müködik-e de ha nem kérik és nem is derül ki a tudásod alapján akkor el tudom képzelni, hogy nem lesz belőle gondod. Azért nem mondanám optimálisnak a helyzetet.
5/20 anonim válasza:
Ha mázlid van, az első hónapot kifizetik még, de utána elbocsátanak.
A felvételi eljárás során bekérnek minden iratot.
6/20 anonim válasza:
Eddig ahova mentem első nap amikor a szerződést írtam alá akkor kérték el a diplomát vagy pár napon belül kérték hogy vigyem be a HR-nek úgyhogy az normális hogy eddig nem kérték. Bevallhatod hogy kamuztál akkor most raknak ki vagy pár napig ígérgeted hogy viszed és ha megunják rúgnak ki.
7/20 anonim válasza:
Én pont fordítva csináltam😃. Mérnöki munkára jelentkeztem diploma nélkül, be is írtam, hogy nincs diploma. 1 éve ott vagyok és csinálom.
8/20 anonim válasza:
Tőlem csak az első munkahelyem kérte, utána senki, pedig egyre magasabb pozíciókban dolgozom.
9/20 anonim válasza:
Diplomát tőlem is beléptetés után kértek hogy mutassam be, szóval ezt nem hiszem hogy meg tudod úszni. Megjegyzem jó h.lye vagy :D
10/20 anonim válasza:
Tőlem még soha se kértek diplomát.
Amúgy mondhatod, hogy abszolutóriumod van, csak a szakdogát nem írtad meg, ezért még nincs a kezedben a diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!