Valaki irt online-n önéletrajzott a Lidl áruházban? Az adatlap kitöltésénél kéri a tanult szakmát, beirom de ezt irja ki. (Kérem, hogy végzettségeinek minden adatát adja meg! ) beirom az évszámot is helyesen de nem fogadja el, mit csináljak?
Szia!
Nekem is pont ez a problémám! Tudsz segíteni nekem is? Előre is köszönöm! :)
Ne gyertek a Lidlbe dolgozni, nagyon szar. A túlórát nem fizetik ki, inkább kiadják szabadnapba, és egész nap megállás nélkül pakolni kell. Nagyon kemény fizikai meló. A fizetés is csak 1 év után lesz br 122.000 ft (6 órásnak) 1 évig csak 102.000 ft. Kihasználnak. Az felejtsétek el, hogy lesz 2 szabadnapotok egyben. Maximum pár hónap után.
Én is most tervezek eljönni.
Napra pontosan kéri, nap/hónap/év.
Én nem vacakoltam a kérdőív kitöltésével, ami csillagos volt azt beírtam, a végén van olyan opció, hogy fel lehet tölteni, na ott feltöltöttem egy önéletrajzot.
Az ember nem jó kedvében menne egy multihoz gürizni p.csa pénzért, hanem mert jelenleg nincs jobb lehetősége, főleg vidéken, ahol a szar és minimálbéres állásokra is várólista van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!