Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki irt online-n önéletrajz...

Valaki irt online-n önéletrajzott a Lidl áruházban? Az adatlap kitöltésénél kéri a tanult szakmát, beirom de ezt irja ki. (Kérem, hogy végzettségeinek minden adatát adja meg! ) beirom az évszámot is helyesen de nem fogadja el, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 19:12
 1/6 A kérdező kommentje:
megvan :))
2013. aug. 30. 21:21
 2/6 Veca88 válasza:

Szia!

Nekem is pont ez a problémám! Tudsz segíteni nekem is? Előre is köszönöm! :)

2013. szept. 2. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne gyertek a Lidlbe dolgozni, nagyon szar. A túlórát nem fizetik ki, inkább kiadják szabadnapba, és egész nap megállás nélkül pakolni kell. Nagyon kemény fizikai meló. A fizetés is csak 1 év után lesz br 122.000 ft (6 órásnak) 1 évig csak 102.000 ft. Kihasználnak. Az felejtsétek el, hogy lesz 2 szabadnapotok egyben. Maximum pár hónap után.

Én is most tervezek eljönni.

2013. szept. 3. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Napra pontosan kéri, nap/hónap/év.

Én nem vacakoltam a kérdőív kitöltésével, ami csillagos volt azt beírtam, a végén van olyan opció, hogy fel lehet tölteni, na ott feltöltöttem egy önéletrajzot.

Az ember nem jó kedvében menne egy multihoz gürizni p.csa pénzért, hanem mert jelenleg nincs jobb lehetősége, főleg vidéken, ahol a szar és minimálbéres állásokra is várólista van.

2013. szept. 4. 08:41
 5/6 anonim válasza:
Hát amikor én ott dolgoztam 2009-2011 ig akkor a fizum 100 ezer volt plusz 15 rongy ment a lidl kártyára , és mindez 6 órában volt. A szabadnapok valóban nem mindig estek egymás utánni napra, de nem egyszer volt olyan, hogy lecsúsztattam a túlóráimat és egy hétig otthon voltam.Megjegyzem ez nem egyszeri alkalom volt.
2013. szept. 22. 14:44
 6/6 anonim válasza:
Én jelenleg is ott dolgozom és én szeretem. Lehet, hogy a szabadnapok tenyleg nem úgy vannak ahogy szeretném, de mégis csak egy munkahely. A pénz meg annyi amennyit aláírtál a munkaszerződésbe illetve amit elmondtak az interjún. Tudtad, hogy ennyi az annyi akkor nem kell felháborodni. És 6 hónap illetve 1 év után emelik meg. Ott az Erzsébet utalvány és más cafeteria is mellette.
2014. okt. 31. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!