Ki mennyit keres, mi a munkája, milyen végzettséggel csinálja?
Evi netto 80-90 000 GBP.
SAP Consultant
Bp., de igazabol a lakohely mindegy, mert full remote job.
Gazdinfo.
Erettsegi, bank call centere, netto 270 plusz cafeteria netto 22/ho. Nem lenne ennyi, ha 25 felett lennek.
Elvezem, es szeretem a munkamat, valamint egyelore kijovok ebbol a penzbol.
Full Sztekk Developer programozó vagyok egy startupnál az USA ban.
Évi nettó 3 millió USD-t keresek és mellé kapok egy bombanőt akivel ezt azt csinálunk, hogy jobban menjen a munka mellé. Vettem már 1 ferrárit és egy mazerátit is amik a szan fransziszkói villám garázsában állnak.
ELTE IK-n végeztem bsc-t majd ki is mentem a lehetőségek hazájába, ezt a putri országot itt is hagytam. A lelkem legeslegmélyén még mindig magyarnak érzem magam és néha feljárok ide.
Egy konditeremben vagyok személyi edző, emellett injekciós formában hasznosuló táplálékkiegészítőkkel is kereskedem, az arra méltó gyúrós csajoknak/pasiknak. Az utóbbi időben az esetek 90% ban modell/fitneszversenyző nőknek tartok edzést, a férfi vendégeimtől megváltam. Nettó 2 millióról 1 millióra esett vissza a bevételem a személyi edzésekből de legalább több időm van a barátnőmre és nem kell pasikat bámulnom edzés közben. Ezek után adózom, van online pénztárgépem is.
Az injekciós táplálékkiegészítőkből ugyancsak havonta 1 millió bevételem származik, de itt nem adózom.
Összesen tehát nettó 2 millió/hó és élvezetes munka.
Elemér Bácsi. 50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!