Ki mennyit keres, mi a munkája, milyen végzettséggel csinálja?
Figyelt kérdés
Légyszi nettó bért írjatok és hogy kis vagy nagyvárosban laktok!:)2022. okt. 21. 15:28
21/28 anonim válasza:
Miért kéne varrjon a plasztikai sebész?
22/28 anonim válasza:
Há mert úgy kitömnek "lóvéval", hogy szétrepedsz...
23/28 anonim válasza:
21#: Ha erre a válaszra te nem jössz rá magadtól, akkor téged sem az eszedért szeretnek 😂. Én ilyet amúgy még anonim oldalon sem vállalnék fel, még ha igaz is lenne. Nem igaz, hogy semmiben nem vagy jó, vagy nem is vágysz semmi többre, mint hogy "férfi prosti" legyél. Hihetetlen, hogy az embernek csak ennyi igénye legyen.
24/28 anonim válasza:
Elég érdekesen gondolkoztok, hogy a férfi prosti nem dug, hanem kizárólag őt dugják. Na mindegy.
Nekem erre futotta, csak érettségim van. :)
25/28 anonim válasza:
23-as vagyok, az én szememben egyik sem jobb a másiknál. Érettségivel azért ennél többre is vihetnéd. Bár én előbb lennék utcaseprő, mint hogy ebből éljek. Amúgy meg tanulhatnál bármikor, hogy ne csak ennyire fussa.
26/28 anonim válasza:
BP, Junior programozó vagyok, 550 bruttót viszek haza, mivel 25 alatti vagyok ez nettó 440 körül van.
27/28 anonim válasza:
Ki mennyit keres: Nettó 257e.
mi a munkája: Egyetemen laborméréseket végzek, mellette oktatok.
milyen végzettséggel csinálja: Vegyész MSc.
kis vagy nagyvárosban laktok: megyeszékhely.
28/28 anonim válasza:
Milyen az a Junior programnyelv?
Ismeri valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!