Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit mondanál állásinterjún,...

Mit mondanál állásinterjún, ha...?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen nem akarom, hogy felvegyenek, amióta jelentkeztem, kaptam egy jobb ajánlatot a mostani helyemen. Viszont mindenki mondja, hogy menjek el interjúra, tapasztalatszerzésnek jó.

Igazából kíváncsi vagyok mit ajánlanak, meg már 10 éve nem voltam interjún.

Valahogy úgy kéne őket terelgetni, hogy ne engem akarjanak, de ha esetleg ez a mostani hely nem jönne be, egy fél év múlva ne dobják félre az önéletrajzomat, ha megint jelentkeznék.

2023. máj. 14. 21:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20

Ha megkapod azt a bért amit kértél akkor mire fel akarsz alkudozni?

Mondasz egy bért és ajánlanak 20%al kevesebbet - amúgy ez a bevett - na akkor alkudozhatsz.

2023. máj. 16. 14:45
 22/26 A kérdező kommentje:

Úgy még nem jártam, nekem mindig azt adták, amit kértem.

Akkor mi értelme a kérdésnek?

Nyilván tudják, hogy nem fogadnám el.

2023. máj. 16. 17:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Akkor eleve keveset kérsz...
2023. máj. 16. 17:36
 24/26 A kérdező kommentje:
Annyit szoktam kérni, amennyit a fejvadász megsúg. Ahol sokat kértem, oda nem vesznek fel.
2023. máj. 17. 22:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja, hogy súgnak, abban mi az alku? :D
2023. jún. 2. 01:34
 26/26 A kérdező kommentje:
A fejvadász súg. De egyébként továbbra is azt mondom, hogy nincs alku. Már nem aktuális, de most is így jártam. A fejvadász mondott egy összeget, mondtam, szerintem az kevés. Azt mondta, próbáljak meg többet kérni. Szerintem nagyon jól sikerült interjú volt, ennek ellenére nem vettek fel. Nem mondták, hogy kevesebbért felvennének. Egyszerűen úgy döntöttek, ennyit nem akarnak fizetni. Vagy másért nem vettek fel, ki tudja, nem szokták megindokolni.
2023. jún. 3. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!