Allasinterjura megyek es izgulok nagyon, mondanatok valami tippet?
Szia!
Én pont tegnapelőtt voltam.
Én sem multiba mentem (bár majdnem annak számít.).. Tudom, hogy mennyire izgulsz, ez természetes dolog.
De azt mondják, érdemben nem lehet teljesen felkészülni, mert sokszor a szimpátia dönt.
(Bár nem tudjm, ebből mi igaz).
Gondolod el fejben, hogy miket kell mondani.
Nekem azzal kezdődött, köszöntem, bemutatkoztam.
Hárman interjúztattak.
Nézz a szemükbe, ha kérdezik mesélj magadról, akkor kezd magadban felépíteni azokat, amik az önéletrajzodban js szerepeltek.
Én a tanulmányaimmal kezdtem, majd azokkal, hogy hol dolgoztam, mit csináltam
Kérdeztek olyat is, hogy ha megkérdeznék a volt kollégáim, hogy mi volt a véleményük rólam, mit mondanának?
Mit tudok a cégről?
Ha több helyre jelentkeztem, akkor mi alapján döntöm el hová jelentkezem?
Mennyi a bér igényem?
Miért jöttem el a cégtől?
Majd meg köszönték, hogy eljött és azt mondták másnap azaz tegnap hívnak.
Sajnos nem engem választottak, de remélem, neked sikerül.. Sok sikert kívánok :)
Nekem sem eu az első, hanem a sokadik, de a jelenlegi helyzetre való tekintettel, ez az első, ahová hívtak személyes interjúra, de legalább 10 elutasítást kaptam az utóbbi hetekben, hónapokban, ráadásul tegnap sem sikerült. 😢.
Légy udvarias, kedves, határozott, nem kell folyton mosolyogni (nekem ezt is mondták,) lássák, hogy szeretnél dolgozni.
Első voltam. Majd írd meg mi volt 😊😊😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!