Furcsa számomra ez az állásinterjú. Mi a vélemény erről?
A héten volt egy kb félórás állásintrrjú, ezen megfeleltem és behívtak személyes interjúra.
Ott a HR es kisasszony volt és egy laptopról online jelentkezett be egy szakmai vezető. A szakmai vezető kb fél órán keresztül kérdezgetett szakmai kérdésekről. A skypeon nem láttam az arcát csak egy virágos háttér volt és a szakmai vezető férfit nem is láttam csak a hangját hallottam. Az én videóm látszódott viszont ő látott engem de én nem őt.
Utanna még kb 40 percet beszéltem a HR essék feltettem a négy öt kérdésemet amiket tudni szerettem volna.
Mondták hogy telefonon értesítenek majd, és elmondják a további részleteket amennyiben rám esik a választás.
De ez a skypeos beszélgetés teljesen osszezavart. Valaki járt már így?
Köszönöm a válaszokat.
Vannak olyanok akiknek manapság már semmi sem fura, de ha benned már felmerült ez a kérdés, akkor szerintem tudod a választ, és hidd el én is ugyanúgy gondolom!
Gáz az egész ahogy van!
"De ez a skypeos beszélgetés teljesen osszezavart."
Talán fel kellett volna vetned udvariasan, hogy ha mód van rá, szeretnéd látni az interjúztatód arcát. Lehet, hogy az kapta az állást, aki fel merte vetni, vagyis a legtalpraesettebb.
A munkáltatók megengedhetik maguknak, hogy orbitális f@szok legyenek!
Nincs itt semmiféle betegség még IT probléma.
Ez egy sima bunkóság, hogy nem vállalja fel a pofáját.
Seb van rajta? Beteg? Ès akkor mi van? Nem randira mentél, hanem egy kib……szott interjúra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!