Furcsa számomra ez az állásinterjú. Mi a vélemény erről?
A héten volt egy kb félórás állásintrrjú, ezen megfeleltem és behívtak személyes interjúra.
Ott a HR es kisasszony volt és egy laptopról online jelentkezett be egy szakmai vezető. A szakmai vezető kb fél órán keresztül kérdezgetett szakmai kérdésekről. A skypeon nem láttam az arcát csak egy virágos háttér volt és a szakmai vezető férfit nem is láttam csak a hangját hallottam. Az én videóm látszódott viszont ő látott engem de én nem őt.
Utanna még kb 40 percet beszéltem a HR essék feltettem a négy öt kérdésemet amiket tudni szerettem volna.
Mondták hogy telefonon értesítenek majd, és elmondják a további részleteket amennyiben rám esik a választás.
De ez a skypeos beszélgetés teljesen osszezavart. Valaki járt már így?
Köszönöm a válaszokat.
10*
Na igen, az teljesen korrekt és érthető dolog hogy betegsége miatt nem kapcsolt kamerát. Ő például megindokolta neked miért nem látod.
11*
Lehet vagy nem lehet de ezek csak feltételezések.
És ha hív hétfőn a cég hogy felvettek akkor így hogy dönthetnék? Már az első benyomás nem a legszimpatikusabb.
Bocsi, ezt benéztem :) Az összes cégnél, ahol dolgoztam, a Skype for business-t Teams-re cserélték 2020 táján. Meg voltam győződve róla hogy a Microsoft lecserélte magá az app-ot és egyúttal megszüntette magát a Skype-ot is. Nekem interjúból is max. teams-es volt már ezer éve. De most utánanéztem és tényleg létezik még Skype. Elnézést az elhamarkodott hozzászólásért :)
Egyébként valóban furcsa és egy intő jel is, ha nincs kamera és még csak meg sem beszéltétek előtte, hogy legyen-e. Miért nem kérdeztél rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!