Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Furcsa számomra ez az állásint...

Furcsa számomra ez az állásinterjú. Mi a vélemény erről?

Figyelt kérdés

A héten volt egy kb félórás állásintrrjú, ezen megfeleltem és behívtak személyes interjúra.

Ott a HR es kisasszony volt és egy laptopról online jelentkezett be egy szakmai vezető. A szakmai vezető kb fél órán keresztül kérdezgetett szakmai kérdésekről. A skypeon nem láttam az arcát csak egy virágos háttér volt és a szakmai vezető férfit nem is láttam csak a hangját hallottam. Az én videóm látszódott viszont ő látott engem de én nem őt.

Utanna még kb 40 percet beszéltem a HR essék feltettem a négy öt kérdésemet amiket tudni szerettem volna.

Mondták hogy telefonon értesítenek majd, és elmondják a további részleteket amennyiben rám esik a választás.

De ez a skypeos beszélgetés teljesen osszezavart. Valaki járt már így?

Köszönöm a válaszokat.

2023. máj. 13. 21:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%
Csomó meeting appba van amúgy olyan, hogy a kamera aktív, a virtuális háttér fut de ki-be lehet kapcsolni a "saját" képed. Az is lehet csak úgy felejtette.
2023. máj. 13. 22:18
 12/34 A kérdező kommentje:

10*

Na igen, az teljesen korrekt és érthető dolog hogy betegsége miatt nem kapcsolt kamerát. Ő például megindokolta neked miért nem látod.

2023. máj. 13. 22:31
 13/34 A kérdező kommentje:

11*

Lehet vagy nem lehet de ezek csak feltételezések.

És ha hív hétfőn a cég hogy felvettek akkor így hogy dönthetnék? Már az első benyomás nem a legszimpatikusabb.

2023. máj. 13. 22:33
 14/34 anonim ***** válasza:
14%
Az nem tűnt föl hogy 2020 óta nincs is Skype? ;D
2023. máj. 13. 22:53
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
#14 Már miért ne lenne?
2023. máj. 13. 23:18
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy másik munkahelyet. Több mint gyanus. Nem a skype hanem, hogy nem vállalta fel a fazon az arcát. Ő láthatja a te arcodat, de te nem az övét? nagyon nem kóser, és elég negatív egy emberről egy ilyen lépés..
2023. máj. 13. 23:23
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
14 van.
2023. máj. 13. 23:24
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
14 van csak nálunk az IT-s nem engedi a gépen futtatni.
2023. máj. 13. 23:25
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, ezt benéztem :) Az összes cégnél, ahol dolgoztam, a Skype for business-t Teams-re cserélték 2020 táján. Meg voltam győződve róla hogy a Microsoft lecserélte magá az app-ot és egyúttal megszüntette magát a Skype-ot is. Nekem interjúból is max. teams-es volt már ezer éve. De most utánanéztem és tényleg létezik még Skype. Elnézést az elhamarkodott hozzászólásért :)

Egyébként valóban furcsa és egy intő jel is, ha nincs kamera és még csak meg sem beszéltétek előtte, hogy legyen-e. Miért nem kérdeztél rá?

2023. máj. 13. 23:25
 20/34 anonim ***** válasza:
Teams skype tökmindegy, egykutya..
2023. máj. 13. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!