Furcsa számomra ez az állásinterjú. Mi a vélemény erről?
A héten volt egy kb félórás állásintrrjú, ezen megfeleltem és behívtak személyes interjúra.
Ott a HR es kisasszony volt és egy laptopról online jelentkezett be egy szakmai vezető. A szakmai vezető kb fél órán keresztül kérdezgetett szakmai kérdésekről. A skypeon nem láttam az arcát csak egy virágos háttér volt és a szakmai vezető férfit nem is láttam csak a hangját hallottam. Az én videóm látszódott viszont ő látott engem de én nem őt.
Utanna még kb 40 percet beszéltem a HR essék feltettem a négy öt kérdésemet amiket tudni szerettem volna.
Mondták hogy telefonon értesítenek majd, és elmondják a további részleteket amennyiben rám esik a választás.
De ez a skypeos beszélgetés teljesen osszezavart. Valaki járt már így?
Köszönöm a válaszokat.
Azért valami csak elárul ha az IT annyira nem volt képes hogy telepítse nekik a Teams-t.
Mondjuk nálunk is tartanak bizonyos call-okat Zoom-on ami aztán már tényleg abszurd kategória, de az újakat azért Teams-en keresik.
Nem tudom hogy Skype volt e vagy teams esetleg zoom. Nem azt figyeltem milyen program és nem is informatikus vagyok.
A kérdés nem az hogy van e még Skype. Jajjj
Hát nem tudom. Elég fura lenne, ha megkérném az új kollégámat, hogy egy sürgős ügyben írjon gyorsan valakire teams-en, erre a zoom ikonját keresné a start menüben, majd megegyezné hogy az illető nincs is skype-on :D
Nem "gazdaság és kereskedelem" (Üzlet és pénzügyek a kategória, de mindegy...), viszont mégiscsak ezek munkaeszkök, értitek...
"viszont mégiscsak ezek munkaeszkök, "
simán ki lehet kerülni.
24*
Érted hogy az én hivatásomban nincs szükség számítógépre?
Nem minden munkakörben használnak számítógépet mégha neked ez furcsa is mert csak olyan munkát tudsz elképzelni ahol a munkavállalo egész nap a gép előtt gornyed és lesi a monitort.
26-os, oké, ezt értem. De aki az interjúkat szervezi, tartja? Azok azért részben monitor előtti munkakörök.
Egyébként meg ha nem számítógéphez kötött munka akkor a munkavégzés sem lehet online, jól gondolom?
Ez esetben méginkább fura egy online interjú.
27-es, ez durva, de tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!