Furcsa számomra ez az állásinterjú. Mi a vélemény erről?
A héten volt egy kb félórás állásintrrjú, ezen megfeleltem és behívtak személyes interjúra.
Ott a HR es kisasszony volt és egy laptopról online jelentkezett be egy szakmai vezető. A szakmai vezető kb fél órán keresztül kérdezgetett szakmai kérdésekről. A skypeon nem láttam az arcát csak egy virágos háttér volt és a szakmai vezető férfit nem is láttam csak a hangját hallottam. Az én videóm látszódott viszont ő látott engem de én nem őt.
Utanna még kb 40 percet beszéltem a HR essék feltettem a négy öt kérdésemet amiket tudni szerettem volna.
Mondták hogy telefonon értesítenek majd, és elmondják a további részleteket amennyiben rám esik a választás.
De ez a skypeos beszélgetés teljesen osszezavart. Valaki járt már így?
Köszönöm a válaszokat.
2*
Egy személyes interjún vagyok és folyamatosan kérdez a szakmai vezető, és recseg ropog az adás és közben lengedező zöld mezőt bámulom.
Nem tudtam leolvasni az arcáról semmit, nem láttam hogy milyennek értékeli a tudásomat stb. És mivel a leendő főnököm lesz azért fontos lenne tudnom az első benyomást róla hogy milyen az első személyes benyomás.
6*
Pontosan így van. Semmilyen indoklás nem volt azzal kapcsolatban hogy miért nem látom legalább az arcát. Nekem is ez nagyon furcsa.
Ennyi erővel otthonról is bejelntkezhettem volna skypeon és megspórolom a benzinpénzt.
Esetleg lehetseges hogy nem tudta, hogy te nem latod ot? Ha esetleg nem ert a szamitogephez, el lehet kepzelni.
Lehet hogy erdemes lett volna megemliteni, hatha errol volt szo.
8*
De a zöld füves legelőt bekapcsolta. Annyi időm se volt hogy megkérdezzem, hiszen rögtön elkezdett kérdezni. Illetve nem értem hogy most ez a trendi? Ez most az általános metódus felvételinél?
Mert három és fél éve mikor állást kerestem négy helyen voltam interjún és mindenhol személyesen fogadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!