Van olyan, akinek a kiégést sikerült kezelnie?
37: örülök, hogy tetszett :)
Hogy sok van-e Budapesten, nem tudom, a bulinegyed nyílván telített, de pl. múltkor (meg kb. mindig) a XI-ben akartam megszállni és alig találtam.
Ami még eszembe jutott, és részben kapcsolódik csak az airbnb-hez: Budapesten kívül is vannak ssc-k, nem próbálod ki? Lehet, hogy már némi környezetváltozás is jót tenne, jobban értékelnéd ami van, hamarabb összejönne a befektetnivaló összeg. Nekem nem egy kollégám van Budapestről aki nem "vissza" jött ide dolgozni hanem direkt ide jött.
A pénz sajnos tényleg fontos, amikor nettó 280-ért güriztem valahol és még a céges kultúra is hiányzott és a munka se volt sokkal "meaningful-abb" (ilyenbe épp startupoknál nagyon könnyen bele lehet futni), visszavágytam a multiba.
És szerintem fordítva is működik, nettó 8 körül engem még kevésbé érdekelne a munkám értelme, sok karrierista gyökér stb., élnem a jelenlegi életemet szépen építetném mellette a világomat.
Öt évet húztam le "luxuskörnyezetben", ahol semmi felelősség nem volt és semmit se kellett gyakorlatilag csainálni, csak hűséget vártak el és szinte állandóan ott kellett lenni. Ezért osztották a pénzt (nem túl sokat, de a magyar középátlagnál egy kicsivel többet).
Az eredménye a magánéletem teljes lenullázódása és az elszigetelődés lett, és lassan már fél éve kiszálltam, de azóta se látom semmilyen munkának sem értelmét, a fizetéseken meg csak röhögni tudok...
Valamit viszont lassan muszáj lesz összehozni, mert a hobbikból, meg a neten pötyögésből eddig még nem sikerült megélni.
"Thaifoldon, meg ilyen helyeken olcso megelni"
Az iylen helyekkel az a gond, hogy semmiből sincs pénz, vagy ha van akkopr az az egész az államé (ott királyság az államforma, halálbüntetés is van).
A népesség 99%-a a turisták pénzére épít, és ezért szemérmesség nélkül bármire hajlandó már a hatéves gyerek is.
Ezekkel akarsz versenyezni? Ne viccelj!
44, így már értem, ha vannak jó emberi kapcsolataid is, akkor tényleg kár ott hagyni.
8-ker egyre menőbb, lassan kikupálódik :)
Szia 49-es! Nekem nagyot változott az életem. Megkerestek egy nonprofit cégtől és ajanlottak egy olyan állást, amire mindig is vágytam és egyszer már pályáztak hasonlóra, de nem vették fel. Úgyhogy én is felmondás alatt vagyok épp, október végéig vagyok a régi helyen és nagyon örülök, hogy így alakult. Ha nem lett volna ez az allasajanlat, most ugyanolyan helyzetben lennék, mint te.
Amúgy az airbnb-be nem vágok bele, túl sok meló,sok a kockázat is.
Neked azért fel a fejjel, remélem jól alakulnak a dolgaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!