Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan, akinek a kiégést...

Van olyan, akinek a kiégést sikerült kezelnie?

Figyelt kérdés
8 éve dolgozom multis környezetben, év eleje óta egy új cégnél vagyok. Sajnos rájöttem, hogy a cégváltás sem segített, ugyanabban érzem magam. Motiválatlanság, érdektelenség. Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

2023. máj. 10. 20:28
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól keresnék, eltenném a fizetésből, amennyit csak tudok, 8 év után simán "nyugdíjaznám" magam.

Semmi értelme annak az életformának, amit csinálsz.

Még jó, hogy nem érdekel.

2023. máj. 10. 20:36
 2/53 anonim ***** válasza:
0%

Persze.. 8 év után 1 hónap nyaralgatás a világban.

Mondjuk én 8 év alatt, főállás mellet saját vállalkozást építettem és abba ültem át annó.

2023. máj. 10. 20:39
 3/53 A kérdező kommentje:
oké, saját vállalkozás, ha van olyan szakmád, amivel tudsz vállalkozást nyitni. Nekem nincs. Nem hiszem, hogy annyit el tudnék tenni a fizetésből, hogy 8 év után abból éljek életem végéig, még csak 40 vagyok :D
2023. máj. 10. 20:43
 4/53 anonim ***** válasza:
0%

3: Hát... mennyiből tudsz megélni? Én olyan 90-120 között. A többit simán el tudom tenni.

Ha keresnék 500-at, akkor 1 havi fizetésemből min. 3,5 hónapig tudnék élni.

Ami azt jelenti, hogy évi 3 hónapot kellene csak dolgoznom, vagy 15 év után nyugdíjazhatnám magam.:)

Persze ehhez kell saját lakóingatlan és az, hogy ne tarts fenn se autót, se kutyát, se gyereket, s mást.

2023. máj. 10. 20:48
 5/53 A kérdező kommentje:
én 120 e Ft-ból nem tudok megélni, az nem élet. Akkor tkp csak kajára költök, meg rezsire. Bocs, de így biztos nem akarok élni egy évig sem, nemhogy 15-ig.
2023. máj. 10. 20:52
 6/53 anonim ***** válasza:

" ha van olyan szakmád, amivel tudsz vállalkozást nyitni"

Rengeteg dolgot lehet adószámos magánszemélyként végezni, pl. bármit taníthatsz, amit tudsz, amit életed során tanultál. Nyelvtantól a zenéig, varrásig, mindent a világon. De egyszerűsített foglalkozásban vagy bárhogy máshogy is lehet bármit végezni, nem csak alkalmazottként vagy vállalkozóként.

Esetleg elmehetnél most 1 év fizetés nélküli szabira, ha lehet.

2023. máj. 10. 20:52
 7/53 anonim ***** válasza:
11%

5: Az élet nem kerül pénzbe. Bármit tudsz egész nap csinálni, abban mi az, ami neked nem szimpatikus?

Sétálni, futni, kirándulni, zenélni, táncolni, zenét írni, könyvet írni, filmet forgatni, utazni, sportolni, főzőcskézni, barátokkal lenni, szerelmeskedni, állatokkal játszani, kertészkedni, kézműveskedni, festeni, rajzolni, szabni-varrni, barkácsolni, stb.

2023. máj. 10. 20:55
 8/53 A kérdező kommentje:
7-es, én szeretek utazni, sportolni, színházba járni. Egy csomó dolgot, ami sajnos pénzbe kerül :) Barátokkal beülni egy pohár valamibe- sok pénzbe kerül. Kisállatot tartani - hidd el, sok pénzbe kerül. Bármilyen kézműves hobbid van, eszközök, anyag kell hozzá, hidd el, pénzbe kerül. Jól hangzik amit mondasz, csak sajna nem igaz.
2023. máj. 10. 20:59
 9/53 A kérdező kommentje:
6-os köszi a tippet, de nem akarok tanítani semmit. Magyar kényszervállalkozónak lenni sem jobb szerintem, mint alkalmazottnak.
2023. máj. 10. 21:00
 10/53 anonim ***** válasza:
46%

" színházba járni. Egy csomó dolgot, ami sajnos pénzbe kerül :)"

És mégsem ismered azokat a helyeket, ahova ingyen vagy 1000 Ft alatt be lehet jutni? Pesti vagy?

2023. máj. 10. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!