Van olyan, akinek a kiégést sikerült kezelnie?
21- nincs semmi olyan tudasom szerintem, amivel vallalkozast indithatnek. Korabban onkormanyzatoknal, nonprofit cegeknel dolgoztam, azt sokkal jobban szerettem. Probaltam mar visszamenni a nonprofit szferaba, akkor nem tudtam lenyelni a harmadannyi fizut, inkabb maradtam es hazudtam tovabb magamnak.
22-neked segitett a fel ev utazgatas? Nem ugyanabba a problemaba csoppentel utana vissza?
14: Akkor mi a problémád tulajdonképpen?
Heti 40 óra seggeléssel és 5 óra BKV-zással biztosítani tudod magadnak, hogy heti 5-10 órában mindent megcsinálj, amire csak vágysz.
Ebbe kerül, kész.:)
Szerintem több, mint drága, de te ezt csinálod és nem is akarod máshogy.
26: Felhoztam vagy 40 példát, mivel azt állítottad, hogy pénz nélkül SEMMIT nem lehet csinálni.
Miközben a valóság az, hogy gyakorlatilag MINDENT lehet.
Amit csak akarsz!
Miközben a megélhetésed már fedezve van.
Még akár dolgozhatsz, de már teljesen szabadon, akár ingyen is.
Onnantól, hogy nem halsz éhes, BÁRMIT megengedhetsz magadnak, ami érdekes a számodra.
Nem függesz a pénztől, nem kell azt nézned, hogy fizessen minimum ennyit meg annyit.
Lehet önkénteskedni Debrecenben színházban, Mongóliában egy kórházban, stb.
Lehet táncolni havi 200 000 Ft-ért, ha az inspirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!