Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan, akinek a kiégést...

Van olyan, akinek a kiégést sikerült kezelnie?

Figyelt kérdés
8 éve dolgozom multis környezetben, év eleje óta egy új cégnél vagyok. Sajnos rájöttem, hogy a cégváltás sem segített, ugyanabban érzem magam. Motiválatlanság, érdektelenség. Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

2023. máj. 10. 20:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
20: Mivel foglalkozol szívesen? Valamelyikből lehet pénzt csinálni, munkát vállalnod, még ha kevesebbet is fizet?
2023. máj. 10. 22:13
 22/53 anonim ***** válasza:
86%
Én pár évente lelépek minimum fél évre utazni, a legrosszabb kiégés után 18 hónapig kóvályogtam Ázsiában minimál pénzből. Pár milliónyi megtakarítással Hindusztánban míg a világ meg egy nap el lehet csövezni, a legolcsóbb hónapjaimat kábé 100 ezerből hoztam ki, pedig egyszer nem főztem vagy mostam magamra. Nekem általában működik, az meg sokat segít, hogy nagyjából 5 éve nem mentem multik közelébe, startupoknál sokkal értelmesebb feladatokat lehet végezni.
2023. máj. 10. 22:14
 23/53 A kérdező kommentje:

21- nincs semmi olyan tudasom szerintem, amivel vallalkozast indithatnek. Korabban onkormanyzatoknal, nonprofit cegeknel dolgoztam, azt sokkal jobban szerettem. Probaltam mar visszamenni a nonprofit szferaba, akkor nem tudtam lenyelni a harmadannyi fizut, inkabb maradtam es hazudtam tovabb magamnak.

22-neked segitett a fel ev utazgatas? Nem ugyanabba a problemaba csoppentel utana vissza?

2023. máj. 10. 22:17
 24/53 anonim ***** válasza:
@23 Mindig segít, a következő sabbaticalt már lebeszéltem jövőre :)
2023. máj. 10. 22:44
 25/53 anonim ***** válasza:

14: Akkor mi a problémád tulajdonképpen?

Heti 40 óra seggeléssel és 5 óra BKV-zással biztosítani tudod magadnak, hogy heti 5-10 órában mindent megcsinálj, amire csak vágysz.

Ebbe kerül, kész.:)

Szerintem több, mint drága, de te ezt csinálod és nem is akarod máshogy.

2023. máj. 10. 22:47
 26/53 A kérdező kommentje:
25-de en nem akarok rajzolgatni meg gitarozgatni. Ertekes munkat szeretnek vegezni, amit most csinalok, azt nem erzem annak, ezert is vagyok kiegve.
2023. máj. 10. 22:50
 27/53 anonim ***** válasza:
19: Pontosan.
2023. máj. 10. 22:51
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

26: Felhoztam vagy 40 példát, mivel azt állítottad, hogy pénz nélkül SEMMIT nem lehet csinálni.

Miközben a valóság az, hogy gyakorlatilag MINDENT lehet.

Amit csak akarsz!

Miközben a megélhetésed már fedezve van.

Még akár dolgozhatsz, de már teljesen szabadon, akár ingyen is.

Onnantól, hogy nem halsz éhes, BÁRMIT megengedhetsz magadnak, ami érdekes a számodra.

Nem függesz a pénztől, nem kell azt nézned, hogy fizessen minimum ennyit meg annyit.

Lehet önkénteskedni Debrecenben színházban, Mongóliában egy kórházban, stb.

Lehet táncolni havi 200 000 Ft-ért, ha az inspirál.

2023. máj. 10. 22:55
 29/53 A kérdező kommentje:
De havi 200-hoz is dolgoznod kell:-D de nekem nem a penz a problemam, miert hegyezzuk ki a beszelgetest erre?
2023. máj. 10. 22:58
 30/53 A kérdező kommentje:
19-igen, ez nem rossz otlet valoban
2023. máj. 10. 22:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!