Van itt olyan, akinek sikerült valahogy azt kezelnie, hogy ideges tőle, ha másnak nehézséget okoz?
Figyelt kérdés
Pl. Fel akarok mondani a munkahelyemen, de már ideges vagyok miatta, hogy másnak "bajt okozok", mert számítanak rám a továbbiakban a közvetlen kollégák. A próbaidő alatt vagyok, pont eddig betanítottak, de nagyon bénán kezeli a HR a bejelentéseket, munkabéreket stb. és nem szeretnék a továbbiakban a cégnél maradni.
De ez csak egy eset. Most jöttem rá, hogy az egész életemet úgy élem, hogy minél kevesebb fájdalmat okozzak másoknak, és napokat tudok szorongani olyan dolgokon, amiket úgyis megteszek, de jó lenne szorongás, idegeskedés, izgalom nélkül. (Ma sem tudok aludni, mert egész este ezen pörgök).
Szóval akinek volt ilyen, az hogyan érte el, hogy jobb legyen?
2022. febr. 20. 23:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem, próbálj arra gondooni, hogy neked mi penne a jó. Tudom nem könnyű, de ne másokat helyezz magad elé. A saját életedben az fontos, amit te szeretnél
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Nem leszek ettől rossz ember? :) Én rossznak tartom az ilyen embereket XD (úgy teória szintjén)
2022. febr. 20. 23:10
3/4 anonim válasza:
Nem. mások sem arra gondolnak hogy pl neked mi lenne a jó. Persze vanna kivételek. Én azt ajánlom, hogy szard le mások mit gondolnak és éld úgy az életed, ahogy te szeretnéd
4/4 anonim válasza:
Számomra az elképzelhetetlen, hogy én így gondolkozzak. Hát, én magasról leszarom, hogy másnak ez rossz vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!