2 éve próbálkozunk a férjemmel eredménytelenül. Nem tudom merre menjek tovább, nem tudom hogyan vészeljem át a környezetem sajnálom pillantásait.. nem hiszek már semmiben. 2 év után sikerült valakinek? QPróbálkozás évei alatt mi segített?
Nekünk 3 év után sikerült úgy, hogy sehová nem voltunk, ekkor elvetéltem. Rá megint 3 évre sikerült úgy, hogy volt egy inszeminációm, az nem sikerült, de a következő hónapban spontán terhes lettem, aztán újabb vetélés. Majd rá 2 hónapra megint terhes lettem (nem próbálkoztunk, de úgy voltunk vele nem is kell védekezni, nekünk úgysem jön olyan könnyen össze), végül abból is vetélés lett. Ezek után végre hajlandóak voltak komolyan venni és normálisan elkezdeni a kivizsgálásokat, találtunk egy jó dokit is, kiderült, hogy egy ritka genetikai trombózishajlamom van, mellette pajzsmirigy alulműködés, így végül 2 stimulációs hónap után megfogant a kisbabánk, most 18 hetes terhes vagyok és nagyon reménykedünk benne, hogy most minden rendben lesz.
Jaa, nekem az egyik petevezetékemet is kivették még a 2.terhesség előtt.
Orvos is javasolja elobb Fogyjon le az ember. Ha onmagara tud figyelni..s le tud fogyni. Akkor lehet beszelni a meddoseg kezeleserol. Egy pl 20+ vagy 15+ kg esetleg tobb...egyre jobban megterheli a szervezetet igy a test beallitja ugymondd h ne ess teherbe mert meg az is terhelo ugye, nemhogy a tulsulyod.
Leadod a felesleges kg.kat es maris teherbe is esel.
Sokszor ez van. Fogyas utan,terhesseg. Utana termeszetes h radmegy +7kg hisz terhes leszel. Utana leadod. Es jol is vagy.
Biztos nem veletlen az a dieta amit a dokid ajanl. Hisz a 38-as 40-es ruhameret a cel gondolom. Ezzel nem a divatolast mondom..hanem hogy 46os meretu no tulsulyos..nehezen esik teherbe.
Jonnek a kommentek arrol h en anorexias 36-38as alultaplalt vagyok stb stb kussoljak.
Megis elobb sikerult. 30felett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!