2 éve próbálkozunk a férjemmel eredménytelenül. Nem tudom merre menjek tovább, nem tudom hogyan vészeljem át a környezetem sajnálom pillantásait.. nem hiszek már semmiben. 2 év után sikerült valakinek? QPróbálkozás évei alatt mi segített?
Valszeg ha eddig mukodott aminek kell folyadeka..most is jo. Ha steril egy ffi az ugye kiderul az elso gyerek elott..hogy nem lehet vagy muteni stb kell. Tehat ha egyet megcsinalt, tobbet is tud.
Nem neki kell az urologushoz futni..nem ott a baj. Baja nem lesz a dokitol, de nem ott kell keresgelni. Neha van ilyen.
13
Bocs, mi meg azt hittük értelmes vagy...
Bå$zdmęg. Ez komoly? Ez a gyoker azert szol le mert nem tudtam a kerdezo kover e? Es felhoztam h tulsuly nehezit. Kiderul hogy vekony. Irom h akkor bocsi!!
Erre ideugatsz hogy azert meg nem lattam en vagyok hulye.
Hãt båszødjmeg.
Jajjj es ez!!!! Ez:
"Valszeg ha eddig mukodott aminek kell folyadeka..most is jo. Ha steril egy ffi az ugye kiderul az elso gyerek elott..hogy nem lehet vagy muteni stb kell. Tehat ha egyet megcsinalt, tobbet is tud.
Nem neki kell az urologushoz futni..nem ott a baj. Baja nem lesz a dokitol, de nem ott kell keresgelni. Neha van ilyen."
0% :D mert nincsen benne semmi igazsag???? Azta. Tehat nem igaz h ha 1 et megtudott csinalni akkor jo esellyel a noi oldalon van meddoseg X idore. Azta.. es ez nem igaz :D hat akkor tevedtem!
Biztos nem a kerdezo meddo. Akkor amit irtam targytalan tuti nincs igazam :D
Jo ez igy igaz! Ez tenyleg 2 emberen mulik!! Igaz!
Attol kapunk fraszt mi nok haazt halljuk hogy a fãszi arrol beszel h jajj biztos 1110000% h csak a no miatt nem jon ossze. Kozbe mint irod: lehet egy sor baja a spermanak is ami kivulrol hat nyilvan nem latszik mert mindene mukodik.. DE sokszor inkabb a nonel van baj ezert irtam en is.
Kérdező, ki van veled?
En amikor babarol kérdeznek, csak azt mondkm:köszönöm, jól vagyok. Az értelmesebbje érti, hogy nem akarok erről beszélni, aki meg nem annak elismetlem másodszor is kicsit lassabban:köszönöm, jól vagyok.
Bunkóság vagy nem, én már nem járok babavárókra, gratulálok, de elmenni nem szoktam. Semmi ingerenciám babakelengyéket vásárolni más gyerekének vagy úgy tenni mintha örülnék, de közben belül sírok..neki igen, nekem mikor? Nem szép, de ez van, ezek az érzéseim. A közösségi oldalakon is kikövettem a gyerekes ismerőseim, amint pocakos, tesztes, satöbbi képet tettek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!