A párommal 2-éve próbálkozunk családalapitással, de sajnos eredménytelenul. A nőgyógyász hatrahajló méh-t diagnoztizált nála. Van olyan akinek ugyan ilyen problémával összejöt a baba, és ha igen mennyi idő után?
Nekem is hatrahajlo a mehem, de a 3 terhessegem harmadik-elso-harmadik honapban osszejottek. (A kozepso sajnos korai vetelessel vegzodott, de egyaltalan nem emiatt).
Szoval ez onmagaban nem okoz akadalyt.
A hátrahajló méh nem diagnózis. Mármint ez kizárólag szerintem nem lehet oka a sikertelenségnek. Sok nő él ilyennel és van gyereke. Nekem is.
Érdemes lenne első körben a hormonokat megnézni.
Nos,először is "méhet", és nem pedig "méh-t"!
Másodszorra pedig,a hátrahajló méh,az nem akadály a teherbeeséshez!
Nem ez a gond, biztosra veheted. A tesómnak 2-szer is elsőre sikerült. Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy x lábad van, mennyi idő után jöhet a baba.
Váltsatok dokit, ha csak ennyire volt képes, és kérjetek teljes körű kivizsgálást. Neked is, meg a párodnak is.
Anyukámnak is hátrahajló van, még is fél éven belül terhes lett többször is.
Nekem is hátrahajló, nekünk 7 év volt, de csak mert IR és pajzsmirigy gondom van... amint kiderültek a gondok 3 hónappal rá terhes maradtam.
A hátrahajló méh nem akadály, ez csak valami mendemonda....
31hkm
6os vagyok. Elarulná valaki mert csak én vagyok lepontozva?!..
En hulye meg mindenkinek zoldet adtam, mert ismeros a helyzet... na m1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!