Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal, de sajnos kiszakadt a gumi. :c most nagyon kétségbe vagyunk esve. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Mit tehetnék , a barátom idősebb , csak az ő szüleire számíthatunk én képtelen vagyok itthon elmondani :( ha hétfőn bemegyek dokihoz , kérek nőgyógyászhoz beutalót abbol valahogyan megtudhatják a szüleim vagy van erre valami orvosi titoktartás ? 14/L2013. nov. 16. 12:38
2/43 anonim válasza:
MOST menj, az esemény utáni tabletta asszem csak 72 órán belül hat.
4/43 anonim válasza:
Van orvosi titoktartás. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy terhes lettél. De 14 évesen miért élsz szexuális életet?
5/43 anonim válasza:
Ezért nem szabad 14 évesen szexszelni
6/43 anonim válasza:
igen van orvosi titoktartás, menj el nyugodtan. bár nekem még előtte is égne azért a pofám, 14 évesen.
7/43 A kérdező kommentje:
barátom 17 éves.
igen elfogok menni hétfőn orvoshoz és kérek is beutalót nőgyógyászhoz , de a szüleim megtudhatják a dolgot ? értesítik őket ?? :oo
2013. nov. 16. 12:42
8/43 anonim válasza:
Remélem értesítik.Amúgy meg nem.
9/43 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat.
ahol én lakom az a normális ha 12 évesen már nem vagy szűz..(én 14 voltam) drogozol , iszol , cigizel .. namost én egyikkel sem élek ;) barátommal pedig lassan másfél éve együtt vagyok , talán nem ezen kellne kattogni, hogy 14éves vagyok. de akik rendes választ adtak azoknak nagyon, nagyon hálás vagyok <3
2013. nov. 16. 12:48
10/43 anonim válasza:
Ha tuti nem akarsz gyereket, akkor MOST menj el. Csak van valami ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!