Több mint 2 éve nem szedek fogamzásgátlót,2 hónapja szedem a folsavat.1 éve próbálkozunk a párommal eddig eredménytelenül. Az orvos szerint minden rendben van. Szeretnénk már nagyon kisbabát. Meddig kell rá várnunk?
de nektek használt
a vitamin?
aztán mielőtt náluk nem volt meg a vizsgálat a hsg,azelőtt jártunk természetgyógyászhoz is,mivel előtte már volt egy gyógyszeres stimulációm, s sajnos ott a baba a 12.héten elment,így sok kihagyás kellett, vmint férjemnél szívprobléma volt, amit a trmészetgyógyi kderített, hogy LIME-kór okozta ésteljesen rendberakta, e addig nemlehetett próbálkozni.Nekem is sokat segített, mert míg a hagyományos dokik csak a gyógyszert ítrák a betegségemre, ő beállította, úgy hogy azóta sem kell szednem semmit,pedig a terhesség teljesen fel kellene hogy borítsa.Szóval lényeg, minden mindennel összefügg,de én is 3 nőgyógyászt, 2 endokrinológust cseréltem le, mert én hiába akarok gyereket, ha nem látom bennük a segítő szándékot és azt, hogy tényleg mindent megtesznek, nemcsak egy szám vagy a sok közül.Ja, a Kaáliban is voltunk,s oda úgy jutottunk ezt még leírom, hogy nem a nőgyógyász javasolta, hanem a orvostanhallgatója vizsgálat után, de a dokim meg sem említette.Aztán, hogy oda elmentünk volt nagyobb előrelépés, 1 inszemináció,és aztán a 2előtt kimaradt 1 hó, s akkor spontán összejött az első gyerek.A második pedig szoptatás alatt, mivel nekem így több esélyem van, mivel, mint írtam csak az egyik oldal működik.Szerencse, Isteni gondviselés, nem tudom.
Nekünk 4és fél év ment el az első gyerekig, te hány éves vagy?Persze nem mindenkinek ilyen nehéz, remélem rendesen kivizsgálnak és minden megoldódik.A HSG helyett még a Laparoszkópiát is szokták mondani, de az sokkal durvább,és hát elsőre minek vágatni magad, ha máshogy is lehet infót kapni.Nekem is ezt akarta a doki, aztán megtudtam,mert erre több pénzt kap a kórház, az időpont is megvolt, de a férjem az utolsó pillanatban mondta, hogy ezt azért mégsem.Áldom érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!