Több mint 2 éve nem szedek fogamzásgátlót,2 hónapja szedem a folsavat.1 éve próbálkozunk a párommal eddig eredménytelenül. Az orvos szerint minden rendben van. Szeretnénk már nagyon kisbabát. Meddig kell rá várnunk?
Előző vagyok.Az inszem ha nem Kaáliban csináltatod ingyenes az első 6 alakom, de a hormonok, attól függ mit adnak 30-és 60 ezer közt mozognak.Ez egy havi adag,' 1 inszemhez, de ahhoz, hogy inszmre mehessetek,ami általában a megyei kórházban van,kell mindenféle vizsgálati eredmény, ami igazolja a TB felé, hogy tényleg van vmi oka, hogy nem jön össze,tehát én a helyedben a HSG-t még kikérném,mert azzal,mint írtam az elzáródás már látszik,ha az sem mutat eredményt,akkor nem tudom mi más lehet még, talán pszichológiai oka, ha a párod is OK.Én az utolsó munkahelyemen felmondtam előző hónapban,mert nem tudtam a kezelésekre járni, s így a következőben simán összejött, nem mondom, hogy ez is belejátszott, de lehet.A terhesvitaminok elég gyengék, s az Elevitet már nem nagyon ajálgatják, meg volt felmérés is, hogy akik azt szedtek, magas számban vetéltek a 12 hét előtt.Nézd meg a Lenkei Gábor-féle vitaminokat, nagyobb dózis.Pl.:a folsavja 1000-s, Ásványi anyag komplex-e:Mg:500mg, ca250 és a többi vas,...stb.Sokkal jobb,több, és árában is jó.Minden városban van egészségbolt szinte, ahol meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!