Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Több mint 2 éve nem szedek...

Több mint 2 éve nem szedek fogamzásgátlót,2 hónapja szedem a folsavat.1 éve próbálkozunk a párommal eddig eredménytelenül. Az orvos szerint minden rendben van. Szeretnénk már nagyon kisbabát. Meddig kell rá várnunk?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 19:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ultrahangot készített mindent rendben talált, vérvételen is voltam ott is rendben volt minden. 28 leszek nyáron. Az inszemináció ingyenes? Valahol olvastam hogy igen csak amit utánna kell szedni gyógyszereket annak van borsos ára. Elevitet szedtem 1 hónapig most 2 hónapja folsavat szedek ezt is javasolta az orvos.
2014. jan. 10. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Az inszem ha nem Kaáliban csináltatod ingyenes az első 6 alakom, de a hormonok, attól függ mit adnak 30-és 60 ezer közt mozognak.Ez egy havi adag,' 1 inszemhez, de ahhoz, hogy inszmre mehessetek,ami általában a megyei kórházban van,kell mindenféle vizsgálati eredmény, ami igazolja a TB felé, hogy tényleg van vmi oka, hogy nem jön össze,tehát én a helyedben a HSG-t még kikérném,mert azzal,mint írtam az elzáródás már látszik,ha az sem mutat eredményt,akkor nem tudom mi más lehet még, talán pszichológiai oka, ha a párod is OK.Én az utolsó munkahelyemen felmondtam előző hónapban,mert nem tudtam a kezelésekre járni, s így a következőben simán összejött, nem mondom, hogy ez is belejátszott, de lehet.A terhesvitaminok elég gyengék, s az Elevitet már nem nagyon ajálgatják, meg volt felmérés is, hogy akik azt szedtek, magas számban vetéltek a 12 hét előtt.Nézd meg a Lenkei Gábor-féle vitaminokat, nagyobb dózis.Pl.:a folsavja 1000-s, Ásványi anyag komplex-e:Mg:500mg, ca250 és a többi vas,...stb.Sokkal jobb,több, és árában is jó.Minden városban van egészségbolt szinte, ahol meg lehet venni.

[link]

2014. jan. 11. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!