Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » (Majdnem) 300.000 Ft Budapeste...

(Majdnem) 300.000 Ft Budapesten első munkahelyi kezdő fizetésként mennyire jó?

Figyelt kérdés

2023. máj. 6. 12:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%

Alsóosztályátlag felső határa.

Megélhetéshez, kissebb célok évek múlva történő eléréséhez, vagy vállalkozóvá válláshoz teljesen okés.

Ne felejtsd soha, hogy egymagad nem fogod tudni megváltani a világot, mert ez már nem az a világ!

2023. máj. 11. 10:29
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyi a kiadásod.

Nekem is ennyi a fizetésem kezdőként, én nem pesten lakom, de így is gyenge.

2023. máj. 11. 19:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Én ennyit keresek nettoban irodai munkakörben heti 40 órában 1 diplomával. Ha szobát bérelsz vegetálni elég, de félre tenni lehetetlen, mindig a legolcsóbb dolgokat veszem meg, ruhára idejét se tudom már mikor költöttem, és sokszor étkezéseket is kénytelen vagyok kihagyni vagy valami pékárut rágok. Váltani akarok mert ez nem élet így 26 évesen.
2023. júl. 29. 20:18
 24/26 anonim ***** válasza:
És a szégyen, hogy Szabolcsban, ahonnan származom ez már "sztárfizetésnek" számít. Pedig ott sem olcsóbb az élet ilyen infláció mellett. (Előző voltam)
2023. júl. 29. 20:21
 25/26 A kérdező kommentje:
#23 És az olyan mindennapi megélhetésen kívüli dolgokról mint nyaralás vagy időnkénti szórakozás max csak álmodni mer az ember. Mert egy havi egy alkalmi terjedelmes bulizás, ivás után is komoly összegek mennek el.
2023. júl. 29. 21:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez sajnos így van, kérdező :(
2023. júl. 29. 21:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!