Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek, munkahely váltás?

Mihez kezdjek, munkahely váltás?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen viszonylag jól keresek, de nagyon toxikus a légkör (cikiznek, nem köszönnek stb) ezért váltani kényszerülök. Nem tudom, merre tovább, depressziós is lettem, ezért nem tudok bármit elvállalni. Vendéglátós, illetve vadgazdálkodási végzettségem van, az utóbbira nem nagyon van kereslet, vendéglátásba nem szeretnék nagyon, sokáig csináltam korábban külföldön is.

dec. 23. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
menni kell akkor máshova.
dec. 23. 20:34
 2/6 anonim válasza:
62%
Munkahelyet kényszerülsz váltani, mert nem köszönnek a kollégáid? Azosztigen.
dec. 23. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Lélegezz mélyeket
dec. 23. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Én ennek személy szerint örülnék, ha nem köszönnek, megúsznám a felesleges trécselést :)

Te is felfoghatod így.

dec. 23. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
#2 meghagyjuk az hozzád hasonlónak a mérgező munkakörnyezetet.
dec. 23. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg tanácstalan vagyok le sem tudom írni mennyire, úgy érzem, képtelen lennék bármilyen munkavégzésre.
dec. 24. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!