Miért csinálják azt velem, hogy ünnepek elött felmondanak?
Figyelt kérdés
Minden éven karácsony előtt veszítem el az állásom. Mással is csinálják ezt, vagy csak velem merik megtenni?ma 12:45
2/6 anonim válasza:
Csak veled.
Velem soha nem történt ilyen, sőt semelyik rokonom, barátom ismerősömtől nem hallottam ilyet hogy az ő munkavállalói életükbe tendencia lett volna ez.
3/6 anonim válasza:
Mert ezzel megspórolnak egy kis pénzt. Nem merül fel a munkabérköltség az ünnepek alatt, amikor bevétel sincs.
4/6 krwkco válasza:
"Minden éven karácsony előtt veszítem el az állásom."
Nem lehet, hogy ez inkább az év végével függ össze? Lehet, hogy akkor csinálnak egy értékelést, hogy ki hogy teljesített az évben. Vagy így spórolják meg a kollektív szerződésben szereplő éves plusz juttatást.
5/6 anonim válasza:
Meoszthatnád hogy mi a munkád egyáltalán. Ha pl mikulás vagy akkor nem annyira meglepő.
6/6 anonim válasza:
Elgondolkodhatnál, hogy keresned kéne egy normális munkahelyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!